TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor sezona CaferAydın ile başlamış ve ilk 3 maçta 3 yenilgi almıştı. Daha sonra yönetim takımın başında Zonguldak Kömürspor ve Diyarbekirspor'a şampiyonluk yaşatarak 2.Lig'e çıkartan, futbolculuk yıllarında iki takımda da kaptanlık yapan Zonguldaklı Şenol Demir'i getirmişti. Şenol Demir Zonguldak Kömürspor'a göreve gelmesiyle birlikte ilk 5 maçında 4 galibiyet, 1 beraberlik alarak büyük başarı elde etmişti. Demirli Zonguldak Kömürspor sakat ve cezalıların çokluğu nedeniyle son 3 maçında da sahadan yenik ayrıldı. 3 yenilgiye rağmen tribünlerden Şenol Demir ve futbolculara yönelik kötü tezahürat gelmemesi Şenol Demir'e olan güveni bir kez daha gözler önüne serdi.

ŞENOL DEMİR PROFİLİNİ SİYAH YAPTI

Zonguldak Kömürspor Teknik Patronu Şenol Demir ligde son 3 maçta alınan yenilginin ardından dün Pazarspor yenilgisi sonrasında Sosyal medya profilini siyah yaptığı gözlendi.

Bu değişimin ardından ise sosyal medyadan Şenol Demir'e büyük destek geldi. Taraftarlar ve sevenleri Şenol Demir'in karamsarlığa kapılmaması gerektiğini iyi günde kötü günden Şenol Demir ve Zonguldak Kömürspor'un arkasında oldukları mesajını verdi. Destekler çığ gibi büyüdü.

SİYAH PROFİLİNİ DEĞİŞTİRİP KUPA FOTOĞRAFINI KOYDU
Gelen destek mesajlarının ardından Şenol Demir bu kez profilindeki siyahı kaldırarak Zonguldak Kömürspor'u şampiyon yaptığı kızı ile çektirdiği şampiyonluk kupasını koydu.

ALİ FUAT UZUN'DAN DUYGUSAL MESAJ

Zonguldaklı futbol antrenörü Ali Fuat Uzun, Şenol Demir için duygusal bir yazı yazarak Şenol Demir'e şöyle seslendi: "Sevgili kardeşim şenol demir senin profil resminde olması gereken fotoğraf budur senin tabirinle eğer ortada karanlık bir tablo varsa 'ki bana göre yok bu tablonun icinde olmuyacak ilk kişi sensin. Bu kadronun kuruluş asamasının hiç birinde sen yoktun yapılan transferlerin vebali sen degilsin senin burda oluş sebenin dibe vurmuş bir takımı ayağa kaldırman icindi sen geldin yogun bakımdaki hastayı umut kesilmiş bir hastayı normal servise çıkardın bu bile büyük bir başarı bu günlere bakarken senden onceki gunlerede bakmak lazım çünkü bu takım banko düşer diye düşünenler bir anda playoof hesapları yapmaya başladı bu sehrin en büyük yanlışı'da iste bu iki maç kazanınca şampiyonluk kaybedincede düşme moduna girmesi playoof yada sampiyonluğa oynamak plan program dahilinde bir bütceyle olur. Unutma geçmişte seni iki maçlıgına takımın basına getirdiler sonra aman hocam bu takım kümede kalsın yeter derken sen o takimı yıllar sonra 2.lige cıkardın .Beşiktaş gecen sene şampiyon olan takımın üzerine pahalı yıldız oyuncular transfer etti şampiyonlar liginde başarılı olmak icin geldiği nokta sıfır puan ligdedede lidrden on puan geride fenerbahce yıllardır pahali transferler yapiyor şampiyonluk icin sekiz senedir şampiyon olamiyorlar üstelik uzun zaman gectigimiz sezonlarda ligin enalt siralarinda mucadele ettiler galasaray bu sene dört mac galip gelemedi üstelikte bu saydığım takımlar'da her türlü imkanlar var demek istedigim futbolun icinde bunlar oluyor sen imkanları az olan bir takımda'ki bir cok böyle takimlar var insanların ümitlerini hep diri tuttun bu takim küme düşmediği taktirde basarilidır aşcı elindeki malzemeye göre yemek yapar ama sen elindeki malzeme ne kadar kit olyrsa olsun hep lezzetli yemekler cıkardın onun icin basını kaldır profil resmine yukarıdaki resmini koy benim bildigim tanıdığim şenol demir belki yenilir ama asla MAĞLUP olmaz"

İŞTE SOSYAL MEDYADAKİ DİĞER MESAJLAR