TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta bugün sahasında Pendikspor'u konuk eden Zonguldak Kömürspor ilk yarıyı 2-0 mağlup tamamlamasına rağmen Teknik Direktör Şenol Demir yaptığı yerinde hamlelerle ilk önce yeni transfer Embiya'yı oyuna aldı, ardından Osman Paşa Zorlu'yu oyuna alarak oyunun gidişatına değiştirdi. Demir'in sonradan oyuna aldığı iki futbolcu Embiya ve Osman Paşa zorlu attıkları gollerle skoru 2-2'ye getirdi.

Maçın Trabzon Bölgesi hakemi Alpaslan Şen maçta 5 dakika uzatma gösterdi. Maçın uzatma dakikaları da bitmesine rağmen maçı bitirmeyen Alpaslan Şen 90+8'nci dakikada Pendik lehine uyduruk bir penaltı çaldı. Penaltı düdüğünün ardından Zonguldak Kömürporlu futbolcular ve teknik heyet adeta şok oldu. Penaltı ile uzaktan yakından ilgili olmayan pozisyonda adeta penaltıyı yaratan maçın hakemine Zonguldak Kömürporlu futbolcular ve teknik heyet dakikalarca itirazda bulundu. Pendik attığı penaltı golü ile sahadan 3-2 galip ayrıldı.

ZONGULDAK DÜŞMANI HAKEMLER

Son dönemlerde Zonguldak Kömürspor'a her fırsatta düşmanlık yapan ve teknik heyet ve futbolcuların alın terini ve emeğini çalan hakemlere tepkiler çığ gibi büyüyor.

ŞENOL DEMİR: "HAKEMDEN ÖBÜR DÜNYADA HAK ARAYACAĞIM"

Zonguldak Kömürspor Teknik Patronu Şenol Demir maçın hakemi Alpaslan Şen'e adeta öfke kustu. Demir şunları söyledi: "Maçı zorla Pendik'e veren hakemden öbür dünyada hak arayacağım. Bizim iki net penaltımızı vermeyen hakem, 90+8 de Pendik lehine kesinlikle olmayan penaltı verdi. Siz hakemden şikayetçiyim" diyerek büyük tepki gösterdi.