Vali İsa Küçük, eşi Emine Küçük ve bazı protokol üyeleri ile birlikte Şehit Üsteğmen Aydın Aydoğmuş´un ailesine bayram ziyareti yaptı. Şehidin ailesini evinde ziyaret eden Vali Küçük´e ziyaret sırasında Belediye Başkanı Cemal Akın, Emniyet Müdürü Burhan Gümüş, Jandarma Alay Komutanı Albay Vahdet Yıldırım ve Müftü Yardımcısı Dr. Halil Taşpınar eşlik etti. Böyle günlerde daha çok hatırlanmayı bekleyen şehit ailesi, acılarını bir kez daha paylaşarak kendilerine devletin yanlarında olduğunu gösteren Vali Küçük ve beraberindekilere teşekkür etti.



Bizleri evladınız olarak kabul edin



6 Mart 1994´te Mardin´in Midyat ilçesinin kırsalında teröristlerle girdiği çatışmada ağır yaralanarak Gülhane Askeri Tıp Akademisi´ne kaldırılan ve 9 Nisan 1994´te şehitlik mertebesine erişen piyade Üsteğmen Aydın Aydoğmuş´un ailesine yapılan bayram ziyareti duygu yüklü geçti. Vali İsa Küçük, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, "Aziz şehidimizi rahmetle anıyoruz. Şehidimiz Türk milletinin şehididir. Varlığını Türk varlığına armağan etmiş Şehit Aydın Aydoğmuş´un değerli ailesinin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmesini isteriz. Bizler de sizlerin birer evladıyız ve her zaman yanınızdayız" dedi.



Bütün şehitlerin adına ziyaret edildi



Vali Küçük "Bizler sizlerin birer evladı olarak Kurban Bayramınızı kutlamak için ziyaret ettik. Varlığını Türk varlığına armağan eden aziz şehidimiz Üsteğmen Aydın Aydoğmuş´a yüce Allah´tan rahmet diliyor, gösterdiği kahramanlıktan dolayı en kalbi şükranlarımı arz ediyorum. Bu vesile ile de şahsınızda tüm şehitlerimizin annelerinin ve babalarının ellerinden öpüyorum" dedi. Vali Küçük, eşi Emine Küçük ve beraberindekiler Bartın´daki bütün şehitlerin adına yapılan ziyarette şehidin babası Rahmi Aydoğmuş ile annesi Yıldız Aydoğmuş´un ellerinden öperek çiçek takdim etti.

Editör: Pusula Gazetesi