Kasım ayında Sırbistan'da gerçekleştirilen Gençler Avrupa Kick Boks Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden Zonguldaklı sporcu Sudenur Basancı büyük bir başarı elde ederek Avrupa Şampiyonu olmuştu.

Yarı final maçında Rus rakibini ilk rauntta nakavt eden Çaydeğirmeni doğumlu Busenur Basancı final maçını da kazanarak Sırbistan'da Gençler Avrupa Kick Boks şampiyonu olup Zonguldak ve Türkiye'ye, özellikle Çaydeğirmeni'ne büyük gurur yaşatmıştı.

SATILMIŞ GEBEŞ'İN GURUR TABLOSU

Belediye başkanlığı süresi içinde Çaydeğirmeni Beldesi'ne kültürel ekonomik, sosyal olarak çağ atlatan Belediye Başkanı Satılmış Gebeş aynı zamanda spor alanında da Türkiye ve Avrupa'ya damga vuran sporcuların yetişmesini sağladı. Yaklaşık 4 yıl önce Çaydeğirmeni'nde Kick Boks ve diğer sporların yapılabilmesi için ortam hazırlayan Başkan Gebeş sporcuların ve ailelerinin de duasını alıyor.

SUDENUR BASANCI ÇAYDEĞİRMENİ'NDEN ÇIKTI
4 yıl önce Çaydeğirmeni'nde Satılmış Gebeş'in sunduğu imkanlarla spora başlayan Sudenur Basancı antrenörü Cemal Kocabaş ile birlikte önce Zonguldak, ardından Türkiye şampiyonlukları derken, son olarak geçtiğimiz hafta Sırbistan'da Avrupa Şampiyonu olarak Çaydeğirmeni'nden yetişmiş bir sporcu olarak Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ve belde halkını gururlandırdı.

SUDENUR'DAN BAŞKAN SATILMIŞ GEBEŞ'E BÜYÜK VEFA

Avrupa Şampiyonu olan Sudenur Basancı antrenörü Cemal Kocabaş, anne ve babasıyla Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'i makamında ziyaret ederek Avrupa Şampiyonluğu kupasını Gebeş'e takdim etti. Sudenur Basancı ile gurur duyduğunu belirten Başkan Gebeş'in duygusal anlar yaşadığı gözlendi.

SATILMIŞ GEBEŞ 5 ALTIN İLE ÖDÜLLENDİRDİ

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Avrupa Şampiyonluğundan dolayı Sunenur Basancı'yı ve antrenörü Cemal Kocabaş'ı kutladı, böylesine bir evlat yetiştirdikleri için anne ve babasına da teşekkür etti. Başkan Gebeş Sudenur Basancı'ya başarısından dolayı 5 altın hediye ederek ödüllendirdi, başarılarının devamını diledi.

SATILMIŞ GEBEŞ: "ÇAYDEĞİRMENİ OLARAK GURURLUYUZ"

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş Pusula'ya yaptığı açıklamasında "Sudenur kızımız bizim 4 yıl önce Çaydeğirmeni'nde açmış olduğumuz tesislerde spora başladı ve kendisini geliştirdi. Aradan geçen 4 yılın ardından Türkiye şampiyonluklarına bir de Avrupa Şampiyonluğu ekledi. Gerçekten Çaydeğirmeni beldesi olarak çok gururluyuz. Yaklaşık 15-20 sporcu içinden 3 tane sporcumuz başarılı oldu. Diğer sporcularımızın yaşları küçük olması nedeniyle müsabakalara katılamadılar. Onlar da önümüzdeki dönemlerde Sudenur gibi Türkiye ve Avrupa şampiyonu olacaklar inşallah.

Bizlere bu gururu yaşatan Çaydeğirmeni'nin evladı sporcumuz Sudenur'u 5 altın ile ödüllendirdik. Sporcumuz başarılı olmaya devam edecek, daha büyük başarılara imza atacak inşallah"

GEBEŞ: "HANGİ SPOR DALINA EL ATTIYSAK BAŞARILI OLDUK"

Başkan Satılmış Gebeş, "Ben Belediye Başkanı olarak, çalışanlarımız ile birlikte beldemizi ekonomik, kültürel, sosyal ve spor alanlarında geliştirmek için 7/24 mesai kavramı olmaksızın çalışıyoruz. Beldemizi yaşanabilir, tercih edilen bir bölge haline getirdik. Spor dalında ise hangi branşa el attıysak başarılı olduk, şampiyonluklar yaşadık. Daha birkaç ay önce Çaydeğirmeni Belediyespor olarak Voleybol'da şampiyon olduk 2.Lig'e çıktık. Sudenur Basancı kızımızın Avrupa Şampiyonu olarak Türkiye, Zonguldak ve Çaydeğirmeni'ne yaşattığı gurur bizim için çok değerli.

Bu gelişim ve başarılar durup dururken gelmiyor. Biz belde halkımızla kenetleniyoruz, hep birlikte başarıyoruz. Gidecek çok yolumuz var, başaracak çok işimiz var" dedi.