KİLİMLİ BELEDİYESPOR UMUTLANDI

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Kilimli Belediyespor’un kümede kalma yolunda önemli bir galibiyet alarak umutlandı. 32. hafta mücadelesinde konuk ettiği İskenderunspor 1967’yi 2-1 skorla geçerek ligde 7. galibiyetine uzanan Zonguldak ekibinin keyfi bir nebze yerine geldi.

Ligde kalan 2 haftada Kilimli Belediyespor için düşme korkusu devam edecek gibi görünüyor.

LİGDE KALMAK İÇİN 2 ZOR SINAVI KALDI

İskenderunspor 1967 ve Gebzespor’un küme düştüğü ligde üçüncü ekip ise kalan 2 haftada belli olacak. Düşme hattında yer alan Trabzon Kanuni’den 1 puan önde olan Kilimli Belediyespor kalan 2 maçını kazandığı takdirde kümede kesin olarak kalıyor.

Kilimli Belediyespor, Ligin son 2 haftasında biri içeride, biri dışarıda zor sınavlara çıkacak. İlk olarak Play-Off’ları kovalayan Hacettepespor’un konuğu olacak Sarı-Siyahlılar ardından zirvenin ortağı Ümraniyespor’u evinde ağırlayacak.

Düşme hattından kurtulma mücadelesi veren Trabzon Kanuni ise son iki maçını orta sıralarda yer alan Menemen Belediyespor’la evinde, Erzincan Refahiyespor’la ise dış sahada karşılaşacak. Kilimli Belediyespor’un alacağı puanların yanı sıra, rakibinde son 2 maçtaki performansı bir anlamda kaderini belirleyecek.

Kilimli Belediyespor ile Trabzon Kanuni’nin yanı sıra 36 puanla Adıyamanspor, 37 puanlı Derince Beledilespor ve Bursa Nilüferspor’un düşme tehlikesi bulunuyor.

TRABZON KANUNİ’NİN KALAN MAÇLARI

Trabzon Kanuni FK - Menemen Belediyespor

Erzincan Refahiyespor - Trabzon Kanuni FK

KİLİMLİ BELEDİYESPOR’UN KALAN MAÇLARI

Hacettepe - Kilimli Belediyespor

Kilimli Belediyespor - Ümraniyespor

Editör: Pusula Gazetesi