Birinci Amatör Küme Çaycuma Grubu Süper Amatör Küme'ye yükselmem final maçında Çaycuma Çim Saha'da Gökçebeyspor ile Filyos Sefercikspor kozlarını paylaştı.

Ligin son maçında 1-1 beraere kalan iki takım arasında şampiyonu belirlemek amacıyla oynanan final maçına taraftarlar da büyük ilgi gösterdi. Maçın 90 dakikası 0-0 sona ererken, 15'er dakikalık 2 uzatma devresi de aynı skorla 0-0 sona erdi.

Maçta penaltı atışlarına geçildi ve heyecanlı geçen penaltı atışları sonunda Filyos Sefercikspor 7-6 üstünlük sağlayarak şampiyonluğunu ilan etti.

Sefercikspor'da büyük bir coşku yaşanırken, Gökçebespor'da derin bir üzüntü yaşandı.

KUPALI ASKF BAŞKANI KEMAL DEMİR VERDİ

Sefercikspor'a şampiyonluk kupasını ASKF Başkanı Kemal Demir verirken Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, Spor Saha Koniserleri Dernek Başkanı Bülent Tuna ve Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal'da kupa töreninde hazır bulundu.

ÖMER ÜNAL BÜYÜK GURUR YAŞADI
Sefercikspor'a sezon başından buyana maddi manevi destek olan Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal da büyük bir sevinç yaşadı. Kupayı teknik heyet ve futbolcularla birlikte kaldıran Ömer Ünal tüm futbolcuları şampiyonluktan dolayı tek tek kutladı.

BABA-OĞUL SEFERCİK'İ ŞAMPİYON YAPTI
Sefercikspor Antrenörü İl Genel Meclisi Üyesi Arif Sefercik ve oğlu Kulüp Başkanı Caner Sefercik takımı şampiyon yapmanın haklı gururunu yaşıyor. Baba-oğul birini başkan biri antrenör. Filyos Sefercikspor şampiyon.

Şampiyonluk kupasıyla taraftarının önünde coşkulu bir kutlama yapan Filyos Sefercikspor 2022-2023 futbo sezonunda Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig'de mücadele edecek.