Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig'e çıkan Çaycuma Grubu takımlarından İstasyon Gemiciler spor şampiyonluğunu kutladı.

İstasyon Gemiciler Spor Kulübü Başkanı İlker Karahatıl, kulüp yöneticileri ve futbolcular ilk olarak takımın ana sponsoru olan Yurtbay Seramik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Zeki Yurtbay'ı ziyaret ederek kulübe katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Şampiyonluk kupasını oyuncularla birlikte kaldıran Zeki Yurtbay tüm ekibi tebrik ederek; "Okusunlar, çalışsınlar topluma faydalı olsular. İyi ve örnek insan olmak önemli. Biz her zaman elimizden ne geliyorsa yapacağız. İnşallah takımı daha yukarılarda görürüz"diye konuştu.

Futbolcular ve yöneticiler daha sonra Seka Sosyal Tesisleri'nde şampiyonluk yemeği yedi. Yemeğe; Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, belediye meclis üyesi adayları da katıldı.

Canlı müzik eşliğinde eğlenen oyunculara protokol da eşlik etti. Tüm ekibi kutlayan Belediye Başkanı Bülent Kantarcı takıma belediye olarak destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Kulüp Başkanı İlker Karahatıl; "2017 -2018 sezonunda takımın genç ve tecrübesiz olmasından kaynaklı olarak talihsizliklerle süperlikten birinci amatöre düşmüştük. Ancak 2018 2019 sezonunda yönetimimiz, hocamız ve topçularımızla kilitlendik. Bunun neticesinde Çaycuma da namaglup olarak şampiyon olan takımımız gruplarda da rakiplerini eleyerek süper lige çıkmıştır. Kulübümüze ilk günden bu yana desteklerini esirgemeyen başta Yurtbay Şirketler Grubu'ndan Zeki Yurtbay, İlter Yurtbay, Ömer Yurtbay, Formina Banyo Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ece, Emniyet Gıda sahibi Zekai Kamitoğlu, Oen Enerji sahibi İlyas Şıklı, İş adamlarımız Kadir Alagöz, Coşkun Sarıel, Utku Yurtbay, Soner Arat, Sayın Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı, Sayın Kaymakamımız Serkan Keçeli, yöremizdeki esnaf, işadamlarımıza ve bizden bugüne kadar desteğini hiç esirgemeyen değerli Çaycuma halkına teşekkürü bir borç bilip kupayı armağan ediyoruz"diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi