Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde oynadığı 21 maçta bileği bükülmeyen tek takım olan ve şampiyonluğunu ilan eden Alaplı Belediyespor sezonun son karşılaşmasında saha ve seyircisi önünde Kozlu Belediyespor'u Cumartesi günü 13.00'da konuk edecek.

LİGİ NAMAĞLUP TAMAMLAMAK İSTİYORLAR
Alaplı Belediyespor sezon başından beri aldığı başarılı sonuçlara bir yenisini daha Kozlu Belediyespor karşısında ekleyip sezonu namağlup tamamlamayı planlıyor. Geçtiğimiz sezon da başarılı bir yıl geçiren sarı-lacivertli ekip son haftalarda aldığı yenilgiler ve cezalarla bu hedefinden uzaklaşarak şampiyonluğu Devrek Belediyespor'a kaptırmıştı. Bu sezon aynı hataya düşmek istemeyen Alaplı Belediysespor yönetimi, teknik heyet ve futbolcular, Devrek Belediyespor ile büyük bir ihtimalle play-aut maçı oynayacak. Bu maç öncesinde Kozlu Bebelediyespor maçına hazırlık maçı gözüyle bakacak olan Alaplı Belediyespor'ta taraftarlarla takımlarını yine her zaman olduğu gibi 90 dakika destekleyip, maç sonunda şampiyonluk turu atmayı planlıyor.

TARAFTARLAR ŞÖLENE HAZIRLANIYOR
Deplasmanda oynanan ve 1-1 berabere kaldıkları Gelikspor maçının ardından şampiyonluğunu garantileyen ve bu maçın sonunda şampiyonluk coşkusunu taraftarlarıyla Ereğli'den Alaplı'ya kadar kutlayan Alaplı Belediyespor'da taraftarlar Kozlu Belediyespor ile oynanacak maçın ardından da şampiyonluk turu atıp, o coşkuyu yaşamak istiyor.

Editör: Pusula Gazetesi