Açılışa; SP Zonguldak Teşkilat Başkanı İsmail Üstünyer ve yönetim kurulu üyeleri, SP Çaycuma İlçe Başkanı Engin Zeren,SP Saltukova Belde Başkanı Mustafa Var ve partililer katıldı.

İlçe Başkanı Engin Zeren hizmet binasında beldeye hayırlı olması dileğinde bulunarak; "Karargahlarımızdan birini bu güzel beldemizde açılışını yapmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Açılış davetimize icabet ettiğiniz için Çaycuma İlçe Başkanı olarak teşkilatım adına her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Karargah dememizin sebebi nedir biliyor musunuz? Karargah dememizin sebebi şudur; biliyorsunuz biz cihat ordularıyız hakkı hakim kılmaya çalışan cihat ordularıyız. Saltukova belde teşkilat binamızda hakkı hakim kılacak ordumuzun bir karargahı.

Hakkı hakim kılmak adaleti hakim kılmaktır. Hakkı hakim kılmak ahlakı hakim kılmaktır. Hakkı hakim kılmak üretimi hakim kılmaktır. Hakkı hakim kılmak rantiyecilere ve faizcilere karşı bu ülke vatandaşlarının ve ümmetin haklarını savunmaktır. Kısaca hakkı hakim kılmak her anlamda adil düzeni sağlamak için çalışmaktır.

Bu adi dünyada adil bir düzen ortaya çıkarmak çok kolay bir hadise olmadığı aşikardır. Ancak bizler her zamanki gibi dimdik ümmetin ve milletin yanındayız. Dövseniz de, sövseniz de biz buradayız ve yanınızdayız. Bu milletin kurtuluşu için saadet için buradayız. Çünkü Çare bizde çünkü biz saadet partisiyiz.

Oy almak için yalan konuşan değil, oy almama pahasına doğruları konuşan bir siyasi partiyiz ve bununla gurur duyuyoruz. 24 Haziran genel seçimlerinde halkımıza geçekleri anlattık ancak Siyonizmin medyası çarpıtılmış haberlerle milletimizi kandırdı. 31 Mart yerel seçimlerinde karşınıza her zamanki gibi dimdik çıkacağız. Yerel seçimlerde adayımız Hüseyin Hatılcı başkanımız ve özenerek seçtiğimiz belediye meclis üyelerimiz ile Saltukova beldemizde belediye başkanlığı seçimlerini kazanacak en iyi sonucu alacak ve milli görüş belediyeciliğinin bereketini bu millete göstereceğiz.

Şu anda beldemizin belde başkanlığı binamızın açılışını hep birlikte gerçekleştireceğiz. İnşallah belde teşkilat binamız Saltukovamıza ilçemize ve ülkemize hayırlar getirir diyor bu duygu ve düşüncelerimizle sizleri saygı ve sevgilerimle selamlıyorum"diye konuştu.

Duaların ardından açılış kurdelesi kesilerek teşkilat binasında üyelerle görüş alış verişinde bulunuldu. Açılış sonra partililer, esnaf ve halkla bir araya gelerek sohbet gerçekleştirdi.

Editör: Pusula Gazetesi