Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Fen Edebiyat Fakültesi&[#]8217;nin 2012-2013 yılı Akademik Genel Kurulu Toplantısı, önceki gün Fen Edebiyat Fakültesi Yeni Eğitim Bloğu B-2 Anfisi&[#]8217;nde gerçekleştirildi. BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Haluk Güven, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel ve fakülte öğretim üyeleri ve öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Dekan Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel, fakülte faaliyetlerini, yapılan çalışmaları ve akademik durumunu anlatan ayrıntılı bir sunum gerçekleştirdi.
Sunumun ardından, indeksli dergilerde yayın yapan Fen Edebiyat Fakültesi öğretim elemanlarına teşekkür belgeleri takdim edildi.

Akademik Kurul&[#]8217;un son bölümünde söz alan Prof. Dr. Mahmut Özer, fakülte yönetiminin ve öğretim elemanlarının çalışmalarını takdirle karşıladığını belirterek, Fen Edebiyat Fakültesi&[#]8217;ne desteklerinin süreceğini, üniversite için değer yaratan herkese bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek verilmeye devam edileceğini belirtti.

Ayrıca BG.Dost Bilgisayar Ltd. Şti.&[#]8217;nin destekleri ile yapılan Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Laboratuarı mikroskop dolapları ile Uzaktan Eğitim Sınıfı&[#]8217;nın tefrişi nedeni ile ilgili firma temsilcilerine teşekkür plaketleri verildi.
Akademik Kurul&[#]8217;un ardından Prof. Dr. Mahmut Özer ve Prof. Dr. Haluk Güven&[#]8217;in yanı sıra fakülte akademik ve idari personelinin katıldığı bir kokteyl düzenlendi.
Editör: Pusula Gazetesi