Zonguldak'ta U19 Ligi Çaycuma Grubu Play Of mücadelesinde Veliköyü Spor ile Velioğlu Gençlikspor karşılaşmasında Velioğlu Gençlikspor, sahaya 1 futbolcusu eksik olduğu için 10 kişi çıktı. Rakip takım Veliköyü Spor oyuncuları, rakibin 10 kişi sahaya çıktığını fark edince maçın 5'inci dakikasında oyuncusu Emre Gebedek'i oyundan çıkartarak centilmenlik örneği gösterdi.

Çaycuma İlçe Stadyumu'nda Veliköyü Spor ile Velioğlu Gençlikspor U19 ligi Play Of maçında karşı karşıya geldi. Velioğlu Gençlikspor, oyuncularından birisinin maça gelememesi nedeniyle sahaya 10 kişi çıktı. Rakibin 10 kişi olduğunu fark eden Veliköyü Spor Antrenörü Sertan Adıyaman, maçın 5'inci dakikasında santrafor olarak oynayan 9 numaralı oyuncusu Emre Gebedek'i oyundan alarak iki takımın da 10 kişi mücadele etmesini sağladı. Yapılan centilmenlik ise futbolseverlerin takdirini aldı. 90 dakikanın sonunda ise kazanan Veliköy Spor oldu. Rakibini 4-3 yenen Veliköy Spor şampiyoon oldu. Maça damga vuran ise centilmenlik oldu.

Maçın 35'inci dakikasında Velioğlu Gençlikspor'un 11'inci oyuncusu takıma dahil oldu. Hakem, oyundan çıkan Veliköyü Spor futbolcusu Emre Gebedek'i ve Velioğlu Gençlikspor oyuncusunu oyuna dahil etti. Rakip takım teknik direktörü ve oyuncuları, Veliköyü Spor oyuncularını ve yönetimini centilmence hareketinden ötürü tebrik etti.

Editör: Pusula Gazetesi