Ordu’da, Ramazan Bayramı nedeni ile ‘Kent Bayramlaşması’ programı düzenlendi. Valilik Sosyal Tesisinde gerçekleştirilen programa Vali Muammer Erol’un yanı sıra, Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ilçe belediye başkanları, kurum müdürleri, siyasi parti, meslek ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, iş insanları ile vatandaşlar katıldı. Vali Erol, tüm vatandaşlara sağlık ve huzur içinde bayramlar diledi.

GÖREV BAŞINDAKİ PERSONELLERİN DE BAYRAMI KUTLANDI

Erdoğan o tarihi bekliyor: 'Rapor' gelince 'değişim' için düğmeye basacak Erdoğan o tarihi bekliyor: 'Rapor' gelince 'değişim' için düğmeye basacak

‘Kent Bayramlaşması’ programının ardından Vali Erol, beraberindeki Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile birlikte İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Ordu Devlet Hastanesi ve 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret ederek, personellerin bayramını kutladı.

Ziyaretlerinde konuşan Erol, “Bugün, Ramazan Bayramının birinci günü. Bu vesileyle bazı ziyaretlerde bulunduk. Bayramda görevi başında olan bütün arkadaşlarımızın emekleri ve gayretleri için teşekkür ediyorum. Sağlıkla nice bayramlara erişmeyi diliyorum” dedi. (DHA)

Kaynak: İHA