2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı okul sporları faaliyet programında yer alan Okullararası Basketbol Yıldız Erkek ve Kız müsabakaları sona erdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen müsabakaları çok sayıda okulun katılımı ile başlayıp çekişmeli geçen maçlarla sona erdi. Site Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakalar final müsabakaları ile tamamlandı.

Final müsabakalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Gençlik Merkezi Müdürü Barış Özdemir'in yanı sıra Şube Müdürü Gaze Güven ve Okul Sporları Tertip Komitesi üyeleri de izledi.

Erkeklerde İbrahim Fikri Anıl Orta Okulu şampiyonluğunu ilan ederken, kızlarda ise Ereğli Cumhuriyet Orta Okulu şampiyon oldu. Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Gazel Güzen, Okul Sporları Tertip Komitesi üyeleri tarafından kupa ve madalyaları takdim edildi. Erkeklerde şampiyon olan İbrahim Fikri Anıl Orta Okulu ve kızlarda şampiyon olan Ereğli Cumhuriyet Orta Okulu Zonguldak'ı grup şampiyonasında temsil etme hakkı kazandılar. (Haber: Ender Yüksel)

DERECEYE GİRENLER

YILDIZ ERKEKLER
1. İbrahim Fikri Anıl O.O
2. Ereğli Cumhuriyet O.O
3.Zonguldak Ted Koleji O.O
4. Ereğli Ted Koleji O.O

YILDIZ KIZLAR
1. Ereğli Cumhuriyet O.O
2. Özel Kdz. Ereğli Doğa Koleji
3. Vali Tevfik Başakar O.O
4. Kışla Mahmut Likoğlu O.O

Editör: Pusula Gazetesi