Günümüz düğün organizasyonlarında dahi klasik altın yerine pırlanta takılar artık tercihe dilmektedir. Talebin fazla olması ile birlikte pırlanta ürünlere sahip olmakta kolaylaşmıştır.

Pırlanta ürünler satışı yapan firmamız Thales Pırlanta olarak pırlantasız bayan kalmasın diyerek döviz kurunu sabitleyerek muhteşem kampanyalar ile indirimleri siz değerli müşterimize sunmuş bulunmaktayız.

Özel günlerin vazgeçilmezi olan takıları artık hem kampanyalı ve ödeme konusunda bütçelerinizi yormadan satın alabilmenin kolaylığını sunuyoruz.

Düğün, evlilik teklifi, doğum günü, evlilik yıldönümü ve doğum hediyesi olarak sıklıkla tercih edilen pırlanta takıları yaşamanızın en değerli varlığı olan hayatınızdaki kadına hediye olarak alabilir ve ona olan sevginizi bu şekilde anlatabilirsiniz.

Pırlanta Thales Pırlanta'dan Alınır

Thales Pırlanta olarak 1996 yılında beri sektörde varlığını sürdüren ve değerli taşları en usta ellerde işleyen bir firmadır.

Firma olarak yurt içi ve yurtdışı birçok firmanın kuruluşunda yer almış ve çok uzun yıllar büyük markalara pırlanta tedarikçiliği yapmış olarak pırlanta alanında oldukça fazla tecrübe edinmiş bulunmaktayız.

Sizlere pırlanta takılarımızda dünyanın kabul gördüğü sertifikaları ile bu değerli taşı sunmakta ve firma sertifikalarımız ile satış yapmaktayız.

Thales Pırlanta her bütçeye ve zevke uygun pırlanta modelleri ile güzelliğinize ışıltı katmaya devam ediyor.

Editör: Pusula Gazetesi