TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Pazar günü saha ve seyircisi önünde oynayacağı Kırşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına Kozlu Danışlar Halı Saha Tesisleri'nde devam ediyor.

BAŞKAN ÖMER SELİM ALAN, KAMİL ALTUN VE ALİ BEKTAŞ ZİYARET ETTİ
Zonguldak Kömürspor idmanına sürpriz ziyarette bulunan Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ve Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş teknik heyet ve yöneticilerle sohbet etti, yönetim kurulu üyeleriyle görüşerek Kırşehir Belediyespor maçında başarı temennisinde bulundu.

KULÜP BAŞKANI SALİH DEMİR VE YÖNETİM DE ZİYARETTE HAZIR BULUNDU
Alan ve Bektaş'ın ziyaretinde Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Salih Demir ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

ÖMER SELİM ALAN TAKIMA DESTEK VERDİ

Başkan Ömer Selim Alan ise şunları söyledi: "Kozlu ve Kilimli belediye başkanlarımızla beraber idmana geldik. Hocamıza ve futbolcu arkadaşlarımıza başarılar diledik. Her zaman yanlarında olduğumuzu söyledik. Son hafta 90+8'deki hakem faciasından sonra moraller bozuldu ama biz bunu telefi edeceğiz yaptığımız takviyelerle. Zonguldak Kömürspor sahipsiz değil. Zonguldaklı olan, Zonguldak'ta yaşayan herkesin ortak paydası. Pazartesi günleri haftaya iyi başlamamızın vesilesi. Başta sayın hocamıza çok güveniyoruz. Teknik heyet ve yönetim elinden geleni yapıyor. Şehir de elinden geleni yaptığı sürece inşallah Zonguldak Kömürspor alt sıralardan kurtulup play-offu zorlayacaktır. İnancımız tam. Başarılar diliyoruz"