Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 1. Grup'ta mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda konuk ettiği Maltepespor'u 3-2 mağlup etti.

Soğuk ve yağışlı havaya rağmen taraftarlar ve futbolseverlerin ilgi gösterdiği maça Ereğli Belediyespor hızlı başladı. Maçın hemen 3'üncü dakikasında Emre Aydoğan ile 1-0 öne geçen Ereğli Belediyespor 10'uncu dakikada Emir Özbilen ise skoru 2-0 yaptı. Maçta erken gelen gollerle büyük sevinç yaşayan Ereğli Belediyesporlu taraftarları sevinci kısa sürdü.

Maçın 54'nücü dakikasında Maltepesporlu Ali Yılmaz attığı golle skoru 2-1'e getirdi. Bu golün 10 dakika sonrasında 64'üncü dakikasında bu kez Anıl attı, Maltepespor 2-2'lik beraberliği yakaladı.

GALİBİYET GOLÜ 83'DE GELDİ
Üst üste yediği gollerle şoke olan Ereğli Belediyespor galibiyet golü için iyice bastırdı. Maçın 83'üncü dakikasında Ereğli Belediyespor'un atağında Murat Güneş ceza sahasında içinde düşürülürken maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Murat Güneş penaltıdan attığı golle Ereğli Belediyespor'u 3-2 öne geçirdi ve maçında skorunu belirledi.

FUTBOLCU VE TARAFTARLAR BÜTÜNLEŞTİ

Taraftarlar maç sonu takımı tribüne çağırarak galibiyeti kutladı. Zirveyi ilgilendiren maçta ise Çilimli Belediyepor sahasında konuk ettiği Silivrispor'u 1-0 mağlup etti. Puanını 16'ya çıkaran Eflatun-beyazlı ekip şampiyonluk yolunda önemli avantaj sağladı.