Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Zonguldakspor'un gülcü futbolcusu Okan Eken 3,5 yıl önce geldiği Zonguldakspor'da sergilediği futbolla takıma büyük katkı sağlayarak bir çok takımın transfer listesine girmeyi başardı. Sezon biter bitmez bir çok takımın her gün defalarca aradığı Okan Eken tatil yapma fırsatı bile bulamadığını söyledi.

BAKIN HANGİ TAKIMLAR TRANSFER ETMEK İSTEMİŞ

Okan Eken gelen transfer teklifleri karşısında stres yaşadığını, ancak Zonguldakspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunduğunu belirterek kendisini isteyen takımların isimlerini açıkladı. Hatayspor, Amed Sportif, Keçiörengücü, Menemen Belediyespor, Altay, Adana Demirspor, Sivas Belediyespor'un yanı sıra son olarak Süper Lig ekiplerinden Osmanlısporlu yöneticilerin kendisi ile temasa geçtiğini belirten Okan Eken, Osmanlıspor'un pilot takımı olan Bugşas'ta devat etmesi konusunda kendisine teklifte bulunulduğunu açıkladı. Okan Eken bu takımlarla olan görüşmelerin detaylarını da açıklamasına rağmen detayların haber içinde yazılmasının doğru olmayacağını söyledi.

"ZONGULDAKPOR'DA DEVAM EDECEĞİM"

Okan Eken bu kadar teklife rağmen Zonguldakspor forması altında Okan Eken olduğunu, vefaya önem veren bir kişiliğe sahip olduğunu belirterek Zonguldakspor'la devam etmeye karar verdiğini söyledi.

Okan "Gelen teklifler karşısında kafam karışmadı diyemem. Belki de Zonguldakspor ile sorun yaşayabilirdik. Ancak 3,5 yıldır bizim her zaman yanımızda olan ve çok güvendiğimiz Genel Kaptanımız Hakan Abi Bursa'ya gelerek Onur Eriş ve benle konuştu. Kafamız rahatladı. Gelen tüm teklifleri geri çevirdim ve Zonguldaspor ile devam kararı verdim." dedi.

"PARA KAZANDIRMADAN GİDEMEZDİK"

Golcü futbolcu Okan Eken "Ailemde Zonguldakspor'da devam etmemi istiyor. Beni Okan Eken yapan Zonguldakspor. Tabiki biz de futbolcular olarak Zonguldakspor'a emek verdik. Zonguldak'ta bize olan yaklaşım çok iyi. Yöneticiler ve taraftar bizleri seviyor. Tutkulu taraftarımız var. Bir çok takımda olmayan sevgi ve saygı var. En önemlisi beni ben yapan Zonguldakspor'a para kazandırmadan gitmek istemedim" dedi.

"SÖZLEŞME UZATACAĞIZ"

Zonguldaksporlu golcü futbolcu Okan Eken sözleşmesinin 2018 Mayıs ayında bittiğini hatırlatarak Hakan abi Onur Eriş ile bize sözleşme uzatma teklifinde bulundu. Şartların iyileştirileceğini söyledi. Ben de kabul ettim ve kafamız rahatladı. Sözleşmenin detayları var ama o da bizde kalsın" dedi.

"TATİL SONRASI 10 TEMMUZ'DA KAMPTAYIM"

Onur Eriş gelen transfer teklifleri karşısında yoğun ve stresli günler geçirdiğini belirterek İzmir Çeşme'ye Onur Eriş ile birlikte tatil yapıp 10 Temmuz tarihinde başlayacak yeni sezon çalışmalarına katılacağım" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi