2015-2016 futbol sezonu devre arasında Zonguldakspor'a transfer olan ve kırmızı-lacivertli forma altında şampiyonluk yaşayarak kırmızı-lacivertli ekibin 2. Lige çıkmasında katkısı olan futbolcular arasında yer alan tecrübeli sol bek Ali Temur TFF 2. Ligin yeni ekiplerinden Silivrispor ile prensip anlaşmasına vardı. Bugün Konya'dan İstanbul'a geçen Ali Temur son pürüzleri görüşmek üzere Silivrispor yönetimi ile masaya oturdu.

ZONGULDAKSPOR'UN RAKİBİ OLACAK

Ali Temur'un büyükbir ihtimalle Silivrispor ile anlaşıp resmi imzayı atması bekleniyor. Zonguldakspor'un da mücadele edeceği Beyaz grupta yer alan Silivrispor ile anlaşması halinde Ali Temur Zonguldakpor'a karşı oynayacak. Zonguldakspor'da geçtiğimiz sezon forma giyen Sinan Uzun ve Sefa Aksoy Niğde Belediyespor formasıyla, Erdinç Pekgöz Pendikspor formasıyla yeni sezonda Zonguldakspor'a karşı oynayacak. Şimdi de Ali Temur Silivrispor formasıyla eski takımına karşı oynayacak.

ÇOCUĞUM ZONGULDAK'TA DOĞDU
Ali Temur kendisi için Zonguldak ve Zonguldakspor'un çok değerli olduğunu belirterek "Zonguldakspor ile şampiyonluk yaşadım. Çocuğum Zonguldak'ta doğdu. Benim için Zonguldak ve Zonguldakspor çok özeldi. Ancak sözleşmem bitmişti. Yönetimden teklif gelmeyince başka alternatiflere yöneldim. Bir çok teklif gelmişti. Ancak Silivrispor daha iyi teklifte bulundu. Hayırlısı. Zonguldakspor'a da başarılar diliyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi