Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Nizayi Koçak, Emniyet Müdür Yardımcısı Burak Bal ve polis memurları ile birlikte Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 167. Yıldönümü dolayısıyla Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti.
Ziyarette Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a çiçek takdim eden Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Nizayi Koçak, Posbıyık’a emniyet teşkilatına verdiği destekten dolayı teşekkür ederek “Ereğli halkının huzuru için özverili bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz”dedi.
Kdz. Ereğli Belediye Başkan Halil Posbıyık da Polis teşkilatının kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, “Emniyet teşkilatımız bütün birimleriyle birlikte özverili bir şekilde çalışıyor. Ereğli huzurlu bir kent, sizleri yaptığınız çalışmalardan dolayı kutluyorum ve Ereğli halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyarette ayrıca belediye tarafından yapılan ve yapılması gündemde olan projeler ile ilgili olarak detaylı olarak bilgi veren Posbıyık, Polis haftası dolayısıyla emniyet Müdürlüğü bünyesindeki polis memurlarına eşlerini bir yemekte ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağını ifade etti.
Editör: Pusula Gazetesi