Rektör İsmail Hakkı Özölçer’den, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajı Rektör İsmail Hakkı Özölçer’den, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajı

Nesil Halk Dansları Topluluğu, kuruluşunun 8'inci yılını bir etkinlikle kutladı. Dernek binasında yapılan etkinlikte; şimdiye kadar toplulukta yer almış halk oyuncuları yer alarak pasta kestiler. 

Nesil Halk Oyunları Topluluğu adına konuşan Aykut Ballı “Halk Dansları tutkusuyla dolu, başarılarla dolu 8 yılın ardından, kulübümüzün kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Bu süre zarfında, birlikte nice güzel projelere  imza attık, kupalar kazandık, şehrimize en iyi şekilde hizmet ettik, çocuk ve gençlerimizi yetiştirdik onlara güzel anılar yaşattık,Yetişkin gurubumuzla  güzel dostluklar kurulmasına vesile olduk ve Halk Danslarının birleştirici  gücünü bir kez daha hissettik. Gelecekte de aynı heyecanla yolumuza devam edeceğimizi bilmek, bizi daha da güçlü kılıyor. Kuruluşumuzdan bu günü kulübümüzde emeği olan,değer katan,omuz veren herkese teşekkürlerimi sunarım.
Nice yıllara Nesil" açıklamasını yaptı.

Nesil Halk Oyunları-1

Muhabir: Öznur Güneş