20-21 Kasım 2021 tarihlerinde Ankara'da yapılacak olan 11 - 12 yaş Türkiye Şampiyonası Yüzme yarı finallerine Zonguldak'ı Zonguldak Yüzme Kulübü sporcuları Ada Berva Hamarat ve Lina Kumsal Güngör temsil edecek. Zonguldak'ta gerçekleştirilen yüzme yarışlarında Ada Berva Hamarat 50m Serbest 100m serbest 400m serbest ve 50m kelebek stillerinde, Lina Kumsal Güngör 50m serbest 100m serbest ve 50m kurbağalama stillerinde yapmış oldukları barajlar neticesinde Zonguldak'ı Ankara da yapılacak olan yarı finallere temsil etme hakkı kazandı.

Zonguldak Yüzme Kulübü sporcuları yarı finalleri geçmeleri durumunda ise 17-19 Aralık 2021 tarihleri arasında Edirne'de gerçekleştirilecek olan finallerde Zonguldak'ı temsil edecekler.

Sporcular Antrenörleri İlker Buğra Kubilay eşliğinde Ankara Keçiören Etlik Yüzme Havuzu'nda bugün 15.00 itibari ile son antrenmanlarını yaparak 20 Kasım Cumartesi sabahı yapılacak olan yarışmalar için dinlenme sürecine geçtiler.

Zonguldak Yüzme Kulübünden yapılan açıklamada "Öncelikle sporcularımıza bu meşakkatli yollardan geçip bu noktalara geldikleri için başarılar diliyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel in ve Kilimli İlçe Müdürü Önder Keskin'e havuzlarımızın aktif şekilde kullanımının sağlandığı hususunda, MFA Zonguldak Spor Kulübünün kardeş kulüp olup sporcılarımıza yarışlar öncesi malzeme sponsoru olmasından dolayı teşekkürlerimizi iletiriz"