Zonguldakspor ve Samsunspor'un efsane futbolcusu Muzaffer Badalıoğu mezarı başında anıldı.

Samsunspor kafilesi ile 20 Ocak 1989 yılında Malatyaspor deplasmanına giderken Havza İlçesi'nde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Zonguldaklı futbolcu Muzaffer Badalıoğlu, ölümünün 33. yılında bugün Asri mezarlıkta bulunan kabri başında anıldı, mezarına karanfiller bırakıldı.

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen anma programına Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, GSİM Sicil Lisans Müdürü Erol Pesen, GSİM Şube Müdürleri, Samsunspor ve Zonguldakspor'un eski futbolcusu Uğur Terzi, Zonguldakspor taraftarlarından Mustafa Uzun, Badalıoğlu Ailesi ve çok sayıda kişi katıldı.

HAKAN YÜKSEL: "HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN"

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel yaptığı konuşmasında "33 yıl önce tahlisiz bir kaza sonucunda kaybettiğimiz Muzaffer ağabeyimizi yine anmaya geldik. Bugün o dönemde birlikte futbol oynadığı Uğur ağabeyimizle buradayız. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde bize katkı sağladı. Bu yolda şehit olan arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralı olarak da yaşamına devam edenlere sağlık sıhhat diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun." dedi.

UĞUR TERZİ: "MUZAFFER ABİ TARTIŞILMAZ BİR FUTBOLCUYDU"

Uğur Terzi ise, "Her zaman görevimizi yapıyoruz 20 Ocak'ta. Ahmet Müdürümün, Hakan Müdürümün katkıları var. Sağ olsunlar hiç unutmadılar değerlerini. Tabi ki Ahmet Çalık büyük kayıp. Bu Ocak ayını büyük kayıp olarak değerlendiriyoruz. 33 sene önce biz kaybettik, şimdi de aslan gibi delikanlı gitti. Onunla mekanı cennet olsun. Muzaffer abi tartışılmaz bir futbolcu. Türk futbolunun en iyi futbolcularından bir tanesi. Kişilikli karakterli herkese teşekkür ediyoruz." dedi.