İŞKUR Zonguldak İl Müdürlüğü aracılığıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na bağlı Aşevi'ne 2 aşçı alınacak. 

Çalışma süresinin 12 ay olduğu aşçılık işi için başvurular 4 Mart'ta başlayarak 12 Mart'ta son bulacak. Aşçılar uygulamalı sınav ve mülakatla işe alınacaklar. 
Başvurusu geçerli olan adaylara mülakat tarihi ve saati bildirilecek. Başvurular Zonguldak Valiliği 1'inci katta bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na yapılacak. 

İşte başvuru şartları:

1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2. Medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak,

3. 18 yaşını bitirmiş olmak ve 40 yaşını doldurmamış olmak.

4. Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak,

5. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6. Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak, terör örgütleri ile faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya grup üyeliği mensubiyeti veya iltisaklı yahut bunlarla hiçbir şekilde irtibatlı olmamak.

Rektör İsmail Hakkı Özölçer öğrencilerle buluşmaya devam ediyor Rektör İsmail Hakkı Özölçer öğrencilerle buluşmaya devam ediyor

7. Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları sağlamak,

8. En az lise mezunu olmak,

9. Gastronomi veya aşçılık alanında en az 5 yıllık tecrübe sahibi olmak ve belgelendirmek, (SGK Hizmet dökümü veya ilgili meslek odası onaylı bonservis belgesi)

10. Aşçılık meslek kolu ile ilgili MEB onaylı Bitirme Belgesi, Yetki Belgesi, Sertifika, Bağımsız İşyeri Açma Belgesi, Kalfalık, Ustalık Usta Öğreticilik Belgelerinden herhangi birine sahip olmak 


 

Muhabir: Öznur Güneş