Karaelmas Kemal Köksal Stadı Kapalı Tribün inşaatı devam ederken, sezonun ilk maçı Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanacak. Çalışmalar hızlandı, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz sık sık denetleme yaparak Kapalı Tribünün yetişmesi için telkinde bulunuyor.
AÇIK TRİBÜN 2018 PROGRAMINA ALINDI İŞTE BELGE
Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın Karaelmas Kemal Köksal Stadının Kapalı Tribünlerin peşinden açık tribünlerin de inşaatının başlaması ve butik stad haline getirilmesi talimatı verdiğini belirtmişti. Ancak Zonguldak'ta her alanda işlerin ağır aksak gitmesine alışık olan Zonguldaklılar açık tribünlerin de 2018 programına alınıp alınmayacağı konusunda tereddüt yaşıyordu . Ancak Ahmet Karayılmaz'ı doğrulayan belge bugün yayınlandı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 2018 yılı programına aldığı ve devam eden stadlarla ilgili prorgdam bugün yayınlandı.
13 BİN 795 KİŞİ KAPASİTELİ OLACAK
Yayınlanan programda Zonguldak Karaelmas Kemal Köksal Stadı tribünlerinin 2018 yatırım programına alındığı ve kapalı tribünlerde birlikte Stat komple 13 bin 795 kişi kapasiteli olacağı görüldü. Kapalı trübenleri tamamlanmasının ardından 2018 Ocak ayından itibaren açık tribün inşaatı başlayacak. Butik stad olacak olan Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın dört bir yanı kapalı olacak.
SAHA VE TRİBÜNLER YAKLAŞACAK
Karaelmas Kemal Köksal Stadı saha ve tribünlerin mevcut halinin birbirine uzak olması futbolcu ve taraftar arasında bütünlük sağlamıyordu. Ancak yeni projede aradaki pist yarı yarıya iptal olacak ve saha-tribün daha yakın olacak, futbolcu ve taraftar arasında büyük bir bağ kurulacak.

Editör: Pusula Gazetesi