Kozlu Sahil Yolu´nda ´Sahil Projesi´ kapsamında yapılan Midilli Park´ın açılışı Cumartesi günü gerçekleştirildi. İşletmeciliğini Emre Kaynak´ın yaptığı parkın açılışına; Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Kozlu Belediye Başkanı ve AK Parti´nin Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Bektaş, yaptığı açılış konuşmasında; "Burayı sahil projesi kapsamında yaptık. İlgi göreceğini düşünüyoruz. İşletmecisine başarılar ve bol kazançlar diliyorum. Hayırlı olsun" diye konuştu.

Karakaya; "Kozlu´yu günübirlik turizminde lider ilçelerinden birisi yapmak istiyoruz"

Kaymakam Karakaya ise parkın hayırlı olmasını dileyerek "Bizler Kozlu´yu Batı Karadeniz´in günübirlik turizminde lider ilçelerinden birisi yapmak istiyoruz. Kozlu bu noktada her türlü imkana sahip, iyi bir tanıtım ve organizasyonla olmaması mümkün değil. Sahil Projesi´nde insanımıza hizmet vermek için bu organizasyon ve hizmeti yapan başta belediye başkanımız, belediye çalışanlarımız, işletmeci kardeşlerimizi kutluyorum. Allah utandırmasın, bol kazançlar versin. İnşallah çocuklarımız bu sayede ata sporu olan at binciliğini öğrenecekler. Bütün hanım kardeşlerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nü de kutluyorum" diye konuştu.

Açılış sonrası Karakaya ve Bektaş, Midilli Parkı´nı birlikte gezdiler. Parkta çocukların yoğunlukta olduğu gözlenirken atlara binen davetliler fotoğraf çektirdiler.

Editör: Pusula Gazetesi