Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, partisinin 2024 Yerel Seçim kampanyası için belirlenen sloganı açıkladı. "Cumhur Bizim, Türkiye Hepimizin" olarak belirlenen bu sloganın, Türkiye'nin birlik ve bütünlüğünü vurgulayarak, milletin ortak değerlerine vurgu yapmayı amaçladığı belirtildi.

Yalçın, partisinin düzenleyeceği açık hava toplantılarının ilki olan Mersin mitinginin 28 Ocak'ta gerçekleşeceğini duyurdu. Açık hava toplantılarının ikincisi ise 4 Şubat'ta Manisa'da yapılacak. Bu toplantılarda, "Mersin Bizim, Türkiye Hepimizin" ve "Manisa Bizim, Türkiye Hepimizin" temalarıyla Cumhur İttifakı'nın birliğini vurgulayacaklarını belirten Yalçın, milli söz birliğinin dünyaya bir kez daha ilan edileceğini ifade etti.

30 dakika süren sağanak yağmur ve dolu günlük yaşamı olumsuz etkiledi 30 dakika süren sağanak yağmur ve dolu günlük yaşamı olumsuz etkiledi

Yalçın, açıklamasında Türk milletinin tarih boyunca yaşadığı zorluklara ve mücadelelere vurgu yaparak, Türkiye'nin bağımsızlık ve birlik mücadelesini sürdürme azim ve kararlılığını vurguladı. Ayrıca, Misak-ı Milli'nin Türkiye Cumhuriyeti'nin rehber ilkesi olduğunu ve Cumhur İttifakı'nın bu ilkelere bağlılıkla şekillendiğini belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi