TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un deplasmanda Pazarspor ile oynaması gereken karşılaşma dahil Süper Lig hariç tüm maçlar yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenmişti.

MHK geçtiğimiz hafta ertelenen Pazarspor-Zonguldak Kömürpor maçına Mersin Bölgesi Klasman hakemlerinden Oğuzhan Aksu'yu atamıştı. Oğuzhan Aksu Zonguldak Kömürspor'un Gümüşhanespor ve Manisa FK maçları olmak üzere 2 kez maçını yönetmiş, temsilcimiz bu iki maçta da rakiplerine yenilmişti. Oğuzhan Aksu bu maçlarda çaldığı ve çalmadığı düdüklerle Zonguldak Kömürspor teknik heyet ve futbolcularını çıldırtmıştı.

AYNI MHK AYNI OĞUZHAN AKSU'YU ATADI! BAŞKA HAKEM Mİ YOK!

Geçtiğimiz hafta ertelenen Pazarspor-Zonguldak Kömürspor maçına atanan Oğuzhan Aksu'yu MHK yine aynı maçı Pazarspor-Zonguldak Kömürspor maçına ataması şaşkınlık yaşattı. MHK genel olarak erteleme maçlarında hakemleri değiştirip başka hakem triyoları atadığı biliniyor. Ancak aynı maça aynı hakem 2 kez atanması tepki topladı. "MHK'de başka hakem mi yok?" yorumlarına neden oldu.

EV SAHİBİ TAKIMLAR KAZANIYOR

Oğuzhan Aksu'nun yardımcılıklarını Sedat Etik ve Emrah Uluçay yapacak, maçın 4. Hakem ise Mehmet Güngör olarak açıklandı.

Aksu bugüne kadar kariyerinde 56 profesonel maç yönetirken, 26 kez ev sahibi takımlar kazanıp, 15 kez de deplasman takımları kazandığı gözlendi. 14 maç ise berabere tamamlandı.