Türkiye Kadınlar Voleybol 2.Lig'nde zirve mücadelesi veren MFA Zonguldak Spor Kulübü hedefi yolunda emin adımlarla ilerliyor. 2.Lig'de henüz ilk yılında fırtına gibi esen MFA Zonguldak Spor Kulübü hedefi olan play-off yolunda sahasında galibiyet serisine devam ediyor. Aralık ayında namağlup lider Çiftlikköy'ü 3-2 yenme başarısı göstererek büyük başarıya imza atan MFA, Pazar günü de sahasında ligin yine iddialı ekiplerinden Kocaeli İhsaniyespor'u 3-1 yenerek play-off hedefi olan ikinci sıraya yerleşti.

PLAY-OFF'U AVUCUNUN İÇİNE ALDI
MFA Zonguldak Spor Kulübü ilk hedefi olan Play-Off'u avucunun içine aldı. Eline geçen bu fırsatı kaçırmak istemeyen MFA 30 Ocak 2022 tarihinde deplasmanda oynayacağı Bilecik Belediyespor maçından da galibiyetle ayrılarak bir engeli daha geride bırakmak istiyor.

TAKIMIN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ ONLAR...

Takımın tüm iç saha maçlarına giderek destek veren Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş başta olmak üzere MFA Kurucu Ortağı ve Genel Koordinatörü Murat Uzun, MFA Kurucu Ortak ve Genel Müdürü Fatih Furtun da teknik heyet ve sporcuları sonuna kadar destekliyor.