Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nin bu yıl düzenlediği Uluslararası Bilim ve Gençlik Haftası Bahar Şenlikleri coşkuyla kutlanıyor.

Şenliğin açılışına, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hakan Kutoğlu ve Prof Dr. Hakan Bakkal, akademik personel ve daire müdürleri katıldı.

Bülent Ecevit Üniversitesi Sezai Karakoç Kültür Merkezi'nde Bülent Ecevit Üniversitesi Geleneksel El Sanatları Bölümü mezunlarından Nurdan Candan, kursiyerleriyle birlikte yaptığı keçe sanatı ve kağıt rölyef çalışmalarından oluşan sergisi ile üniversitenin bahar şenliklerine renk kattı.

Birbirinden değerli tablolardan oluşan sergi protokol tarafından gezildi. Oldukça beğeni toplayan sergide Nurdan Candan, Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer'e tablo hediye etti. Özölçer, Candan ve kursiyerlerini tebrik etti.

Mezun olduğu okulda sergi açmaktan mutluluk duyduğunu belirten Candan, üzerinde emeği olan tüm öğretim görevlileri ile sergiye katılarak destek veren herkese teşekkür etti.