TMMOB Mimarlar Odası Zonguldak İl Temsilciliği'nin geçtiğimiz günlerde yapılan olağan genel kurulunda Turan Demirtaş yeniden il temsilcisi seçildi.

Mimarlar Odası'nın yönetim kurulu üyeleri 5 yıl aradan sonra yeniden Turan Demirtaş'ı ikna ederek İl Temsilciliği'ne getirdi. Demirtaş'ın 5 yıl sonra eski görevine geri gelmesi "Mekanın sahibi geri geldi" deyimini hatırlattı.

17 Kasım 2019 Pazar günü yapılan Olağan Genel Kurul'a Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Şube Sekreter Üyesi Nihal Evirgen ve Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Songül Üzgün ve Tuğba Arslan Konak katıldı.

5 yıl arayla yeniden Mimarlar Odası İl Temsilcisi seçilen Turan Demirtaş "Daha önce bu görevi 10 seneye yakın yürüttüm. Belediye Meclis Üyeliğim nedeniyle ayrılmıştım. Arkadaşlarımızın 5 sene sonra beni yeniden başkan seçmeleri ağır sorumlulukları da beraber getiriyor. İnşallah her şey daha güzel olacak" dedi.

2 yıllık dönem için yapılan seçimde; yönetim kurulu asil üyeliklerine; Ece Bakioğlu, Turhan Demirtaş, Gökhan Karaaslan, Fırat Birkan ve İbrahim Kazancı oybirliği ile seçildiler.

Yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı şöyle yapıldı; Turhan Demirtaş Başkan, Ece Bakioğlu, Sekreter Üye, İbrahim Kazancı Sayman Üye, Gökhan Karaaslan ile Fırat Birkan Yönetim Kurulu Üyeleri.

Editör: Pusula Gazetesi