YALOVA’DAN KUPAYLA DÖNDÜLER

21-24 Haziran tarihleri arasında Yalova’da düzenlenen Minikler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda Zonguldak Özel İdare Yolspor, erkek ve bayan takımıyla yer aldı. Türkiye’de masa tenisine yatırım yapan ekiplerin yer aldığı organizasyonda 24 kız ve 24 erkek takımı katıldı, 500´e yakın sporcu mücadele verdi. Zonguldak Özel İdare Yolspor’un erkek takımı başarılı maçlar sonunda üçüncülük kupasıyla döndü, bayan takımı ise 14. sırada Şampiyonayı tamamladı.

YOLSPOR’UN RAKETLERİNDEN ÖNEMLİ BAŞARI

Özel İdare Yolspor erkek takımı, grubunda Beşiktaş (İst.) 3-0, Çukuroav Üniv. (Adana) 3-0 yenerek gruptan birinci olarak çıktı. İlk 8´e kalma maçında Mardin’i 3-0, çeyrek finalde Muğla Beelediyespor’u (Muğla) 3-0 yenerek ilk 4´e girdi.

Zonguldak ekibi, yarı final maçında Yalova Belediyespor 3-0 yenildi. Üçüncülük-dördüncülük maçında ise Malatya Belediyesporla kıran kırana geçen maçta Özel idare Yolspor’u 3-2 yenerek Türkiye üçüncü olarak kupayı kaldırdı. Kız takımı ise grubunda Ankara takımına 3-1 yenilip, Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni 3-1 yenerek grubundan ikinci olarak çıktı. İlk 8´e girme maçında Yalova Belediyespor’a 3-1 yenilerek 9-16 sıralama maçları yaptılar. Yolspor’un Bayanları, Şampiyonayı 14´üncü sırada tamamladı.

TEKLERDE DERECEYE GİRDİLER

Çİftlerde Dilara Özdemir (Zonguldak) - Ece Haraç (Yalova) Türkiye 3´üncüsü, Furkan Uslu-Şükrü Yılmaz Türkiye 5´incisi olmuştur. Tek erkeklerde Furkan Uslu Türkiye üçüncüsü, Dilara Özdemir Türkiye 9´uncusu olmuştur. Özel İdare yolspor kulübün kafilesinde İdareci Kemal Özçelik , Antrenörler Burçin Aygün, Emre Deniz, erkek takımında Furkan Uslu, Şükrü Yılmaz, Özgür Yılmaz, Eren Kaplan, Kız takımında ise; Dilara Özdemir, Betül Akyüz ve Pelinsu Açıkgözyer yer aldı.

GENÇ ANTRENÖR ŞAMPİYONAYI DEĞERLENDİRDİ!

Çok iyi hazırlık dönemi geçirerek Türkiye Şampiyonası’nda güzel bir oyun ortaya koyluklarına değinen Özel İdare Yolspor’un genç Antrenörü Emre Deniz, “Turnuvaya katılmadan önce sporcularımız okullarda yakaladığı Türkiye 3´üncülük başarı ile bu turnuvaya ekip halinde daha iyi hazırlandık. Turnuvada sporcularımız iyi oyun ve ciddiyetini bozmadan oyun kalitesini arttırarak hem takımlarda hem de çift ve bireysel maçlarında güzel başarılar yakaladılar. Bu sonuçlarla 4 sporcumuz milli takım kampına katılma söz konusu. Ekip olarak düzenli çalışmamızın karşılığında meyveleri toplamaya başladık, Ayrıca Furkan Uslu Türkiye 3´üncüsü olarak Ankara´da yapılacak olan Minikler en iyi 8´ler turnuvasına katılmaya hak kazandı, bu yarışmada ilk 4´e giren sporcular Ağustos ayında Fransa´ya gidecektir. Sporcularımıza üstün bir performansından dolayı tebrik ediyorum, emeği geçen ve destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: Pusula Gazetesi