Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge, 1.Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Devrek Belediyespor Teknik Direktör Savaş Demiral sezona 1-0'lık Beyköy Belediyespor galibiyeti ile başlamasına rağmen sahasında Silivrispor ile 0-0, deplasmanda ise Maltepespor ile 1-1 berabere kaldıktan sonra sahasında Ereğli Belediyespor'a 2-1 mağlup olmuştu. Puan kayıplarının ardından Teknik Direktör Savaş Demiral istifa ederek takımın önünü açtı.

İLHAN ÖZER GELDİ TAKIM ŞAHLANDI
Savaş Demiral'ın istifasının ardından yönetim takımın başına eski teknik direktörü İlhan Özer'i getirdi. Özer ilk çıktığı maç lider Çilimli Belediyespor maçıydı. Devrek deplasmanda zoru başardı Çilimli'yi 5-3 yendi. Bu çıkışı sahasında Kilimli'yi 5-2, deplasmanda ise Beykoz'u 1-0 yenerek sürdüren İlhan Özerli Devrek Belediyespor 3 maçta aldığı 9 puanla biranda 14 puana yükseldi, lider Silivri ile arasındaki puan farkını 2'ye indirerek zirveye ortak oldu.

SIRADA BAKIRKÖYSPOR VAR, LİDERLİK GELİR Mİ?
Devrek Belediyespor Pazar günü saha ve seyircisi önünde Bakırköyspor'u konuk edecek. Çıkışını bu maçta ta sürdürmek isteyen Devrek Belediyespor ilk yarının son maçını 3 puanla kapatıp rakiplerinin de kaybetmesini bekleyecek. Lider Silivrispor sahasında Kilimli Belediyespor ile oynayacak, ikinci sıradaki Ereğli Belediyespor haftayı BAY geçirecek, üçüncü sıradaki Çilimli Belediyespor ise deplasmanda Maltepespor ile oynayacak. Kırmızı-beyazlı temsilcimizin rakiplerin alacağı skorlara göre ilk yarıyı lider tamamlama ihtimali de var.