Zonguldak ASKF 17'nci olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Site Spor Salonu'nda gerçekleştirilen seçimlere mevcut başkan Kemal Demir'e rakip çıkmazken Demir seçimlere tek aday olarak girdi.

11.00'da başlayan ASKF Genel Kuruluna Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Keleş, TUFAD Zonguldak Şube Ahmet Birdal ve delegeler katıldı.

DİVAN BAŞKANLIĞINA AHMET NACİ PÜREN SEÇİLDİ

Divan başkanlığı için önerilen Ahmet Naci Püren ve üyeleri Mustafa Aydın, Ayhan Yıldırım ve Sebahattin Yılmaz kulüplerin oy birliği ile seçildiler. Divan Kurulu Başkanı Ahmet Naci Püren gündemde bulunan maddeler için açıklama yapması sonrasında saygı duruşu ve istiklal Marşımızın okunması ile başladı. Divan heyetinin seçiminin ardından gelir giderler ve faaliyet raporları okundu.

KEMAL DEMİR KULÜPLERİN ONAYI İLE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ
Genel kurulda seçimlere geçilirken seçimlere tek aday olarak giren Kemal Demir, 231 delegeden 200 delegenin oyunu alarak 3'üncü dönem ASKF bakanlığına seçildi.

Kulüp temsilcilerine hitaben konuşma yapan ASKF Başkanı Kemal Demir: "Kongremizi onurlandıran ve salona gelen tüm delegelere teşekkür ediyorum. Amatör Spor Kulüpleri olarak büyük bir aile olduğumuzu gösterdiniz. İnşallah Amatör sporun daha iyi yerlere gelmesi için birlik beraberlik içerisinde çalışacağız. 17. Olağan Genel Kurulumuz hayırlı olsun"dedi.

KEMAL DEMİR'DEN SİTEM GELDİ

Site Spor Salonu'nda gerçekletirilen ASKF 17'nci olağan genel kurula bir çok protokol ve üst düzey yönetici davetedilmesine rağmen kongreye iştirak etmeyenlere sitemde bulunan Başkan Kemal Demir kongreye katılan Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç'e teşekkür etti.
Özelikle ASKF kongreye katılan Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü (G.S.İ.M.) Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Keleş v TUFAD Zonguldak Şube Ahmet Birdal' e katılımları nedeniyle teşekkür plaketi verildi.
Öte yandan ASKF Başkanı Kemal Demir, eski ASKF Başkanı Tahir Buyurucu'yu Onur Kurulu Asil ve yine eski ASKF Başkanı Münir Uzundurugan'ı da üst kurul delegeleri görevine getirerek büyük bir vefa örneği sergiledi.

YÖNETİM KURUL

Başkan: Kemal Demir

1-Levent İlik

2-Fikri Kayacan

3-Burhan Çengel

4-Bayram Çolak

5-Mehmet Akardaş

6-Raci İpekdağ

7-Recep Civelek

8-Gültekin Özyurt

9-H. Taşkın Tandoğan

10-Ali Özçep

11-Sertaç Yılmaz

12-Mithat Oruç

13-Caner Sefercik

14-Serkan Göktaş

15-Ali Kemal Ofluoğlu

16-Murat Yılmaz

17-Cengiz Çelik

Denetleme Kurulu Asil

1-Özkan Miyanyedi

2-Ahmet Yener

3-Uğur Kocaman

Disiplin Kurulu Asil

1-Yıldırım Demir

2-Mustafa Verimbaş

3-Reşat Pala

Onur Kurulu Asil

1-Tahir Buyurucu

2-Recep Erdoğan

3-Alaattin Kurnaz