Bölgesel Amatör Lig´de mücadele eden Zonguldakspor´da yönetim bir yandan transfer çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan artık kullanılmaz hale gelen Kulüp Binası´nı adeta baştan aşağı yeniledi.


Kulüp Başkanı Salih Demir´in talimatları doğrultusunda yeni sezonda hedefler doğrultusunda futbolcuların daha iyi bir mekânda kalması için kulüp binasında yenileme çalışmalarını sürdürüyor.


Kulüpte yıllardır kullanılan malzemeler depoya kaldırırken, yeni malzemeler yerleştirilmeye başlandı. İlk olarak transfer yaparak çalışmalarına başlayan Zonguldakspor Yönetimi, kötü durumda olan kulüp binasını ve çevresini tadilattan geçiriliyor.


Fener Semti´nde bulunan Kulüp Binası Tesisleri´nde bakım ve onarım çalışmalarına başlayan Kırmızı-Lacivertli ekip, tesiste odaları, idari birim ve oyuncuların toplanacağı salondan, yemekhaneye kadar birçok kısımda düzenlemeler yapıldı.


Kulüp Binası´nda oyuncuların rahat bir ortamda kalmaları için odalara, LCD Ekran Televizyon ve Mini Buzdolabı yerleştirildi. Ayrıca futbolcuların boş zamanlarını geçirmeleri için Wireless ( Kablosuz İnternet) erimişi de yer alıyor.


Ayrıca Kulüp Başkanın Odası ve Kulüp Müdürü´nün Odası yeniden dekor edildi. Deri Koltuklar ve mobilyaların gelmesiyle kulübün havası değişti.


Geleceğe emin adımlarla ilerleyen ve bu dönem şampiyonluk hedefleyen, göreve geldiği günden itibaren yaptığı olumlu çalışmalarla kamuoyunun takdirini toplayan Salih Demir ve Yönetiminin tesislere yaptığı yatırım, şampiyonluğa olan inancın bir yansıması olarak değerlendirildi.



KUPALAR İÇİN ÖZEL VİTRİN


Zonguldaspor Kulübü´nün bugüne kazandığı kupalar içinde özel bir bölüm yapıldı. Beyaz mobilyadan yapılan vitrine Zonguldaspor´un A takım ve alt yapılarda kazanılar kupalar yerleştirildi.



MUTFAK GÖZ ALICI


Kulüpte yapılan yenileme çalışmalarında Mutfakta modern bir görüntüye kavuştu. Futbolcular için her gün 3 öğün yemek çıkartılacak olan mutfakta yeni sezona hazır. Mutfak Sorumluları Nesrin Dadındı ve Ayşe Yavuzyılmaz, pırıl pırıl mutfakta çalışmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.



TÜM MOBİLYALAR YENİLENDİ


Kulüp Başkanın Odası ve Kulüp Müdürü´nün Odası yeniden dekor edildi. Deri Koltuklar ve mobilyaların gelmesiyle kulübün havası değişti. Kulüpte kullanılamaz hale gelen eski malzemeler ise depoya kaldırıldı.



ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILIYOR


Zonguldakspor Kulüp Binası´nın çevresi de Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş´ın desteğiyle sürdürülüyor. Binası´nın yanındaki boş araziye futbolcuların boş zamanlarını geçirmeleri için Kamelyalar ve Tenis Kortu yunun yanı sıra yeşillendirme çalışması yapılacak.

Editör: Pusula Gazetesi