Devrek BelediyeSpor kulubü başkanlığı görevinden ayrıldıktan sonra halen Devrek Belediye Meclis Üyeliği görevini yürütmekte olan Mustafa Karaelmas, partisinden Devrek Belediye Başkan aday adaylığına müracaat etti.

Müracaatını bugün Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun'a yapan Karaelmas şunları söyledi: "Partimizin 2023 Büyük Türkiye idealine olan inancımla 8 yıldan bu yana Ak Parti'de aktif siyasetin içinde yer almaktayım. Bugünde doğduğum, büyüdüğüm, ekmeğimi kazandığım bu topraklara, güzel ilçemiz Devrek'imize hizmet etme adına Devrek Belediye Başkanlığına aday olmak istiyorum. Bu kararı vermeden önce hürmetli büyüklerim, ilçemizin kanaat önderleri, aile ileri gelenlerim ile istişareler yaparak ve dualarını alarak yola çıktım. Bugüne kadar verdiği tüm sözleri tutan, tutamayacağı sözü vermeyen, AK Parti'mizin kutlu yürüyüşünün Devrek ayağı olmaya adayım. İlçemize çok büyük bir vizyon ve değer katmak üzere, dallarında uzman, bir danışma kurulu ile heyecanla ve büyük emeklerle tasarladığımız pek çok projemizle bu göreve talip olduk
İlçemizin varlığını geliştirmek adına çıktığımız bu yolda öncelikli olarak demokrasi ikliminde ve mutlak İlçemizin kazanması odaklı bir anlayışla hareket edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu sadece bir bayrak yarışı değil, bir haklı yürüyüşün, halka hizmetin yarışıdır. Bu anlamda tüm Belediye Başkan Aday Adayı Arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Çıktığımız bu yolda rabbim bizleri mahcup etmesin; hakkımızda hayırlısı olsun."

Editör: Pusula Gazetesi