Spor Toto 3. Lig’de haftayı Kızılcabölükspor galibiyetiyle kapatan Zonguldakspor’da keyifler yerinde. İlk iki haftayı 6 puanla kapatarak zirveye yükselen Kımızı-Lacivertlilerde Teknik Direktör Cahit Terzi, Kızılcabölükspor maçının değerlendirmesini yaptı.

8 MAÇIN EN KÖTÜSÜNÜ OYNADIK!

Kötü oynadıkları maçı mücadele ederek kazandıklarına değinen Tecrübeli teknik adam, “ Rakip Kızılcabülük takımı genç, pas yapan bir takımdı. Bu bizim biraz dengemizi bozdu. Bizde Pazar günü kötü oynadık. Sezon başından beri altı hazırlık maçı, iki de lig maçı, 8 maçın en kötüsünü oynadık. Ama galip gelmek güzel bir şey.

İkinci devre oyun anlamında yakaladığımız pozisyonlar var. Skor 3-4’de olabilirdi. Tabi forvet hattında biraz beceriksiz davrandık. Kötü oyuna rağmen mücadelemiz iyiydi. Kötü oynayabilirsin ama kötü mücadele etmedik. Oyuncularımın hepsi kora kor mücadele etti, bunun karşılığını üç puan olarak aldık. Taraftarımıza armağan oldu.

EVİMİZDEKİ İLK MAÇTA OYUNCULARDA HEYECAN VARDI!

Bu sezon ilk kez seyirci karşısında çıktıklarına hatırlatan Terzi, “Yeni sezonda ilk kez seyirci karşısına çıktık, onun heyecanı vardı. Çocuklar bu heyecanlarını hemen yenemediler, biraz panik yaptılar. Top geldiğinde biraz telaş yaptılar. Bunlar bizi oyun anlamında ters yönde etkiledi. Ama bizim takımımız kazanmasını bilen bir takım. Genç olmasına karşın, tecrübesiyle öne çıkıyor bizim takımımız ligde. Galip geldik skoru korumasını bildik. Gol yemedik, artı bunun yanında genç bir kaleci kazandık.

KALECİ MUSTAFA’YA AYRI PARANTEZ!

Ferdi Yalçın’ın cezası nedeniyle genç kaleci Mustafa Söylemez’e şans verdiklerini belirterek, “Mustafa 40 yıllık kaleci gibi güzel bir maç çıkardı. Düzce’de 10 kişi kalmamıza rağmen iyi oynadı. Kızılcabölük maçında da hatasız oynadı. İnşallah Türk futbolu güzel bir kaleci kazanacak.

Editör: Pusula Gazetesi