Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim, Arı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Günay’ı ziyaret etti. Alan’ın, iş insanı Yusuf Günay’ı ziyaretinde şirket yönetim kurulu üyeleri damadı Av. Mutlu Aksoy ve oğlu Burak Günay’da hazır bulundu.

Refik Turan; “Bugün Rus Milliyetçiliğinin gelecek sevdası yeniden bir Bizans olmaktır” Refik Turan; “Bugün Rus Milliyetçiliğinin gelecek sevdası yeniden bir Bizans olmaktır”

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, iş insanı Yusuf Günay ile yeni dönem için hazırladıkları projeleri paylaştı. İş insanı Yusuf Günay, Fevkani Köprü’yü yıktığı için Dr. Ömer Selim Alan’ı kutladı ve “Köprüyü yıkmaya kimse cesaret edemezdi. Şehrin önünü tıkayan başka noktalarda var. Bunları da cesaretinizle yıkacağınıza eminim. Bir dönem daha Zonguldak’ın önünü açma adına göreve gelmen gerekiyor. Senden çalıştığının biraz daha fazlasını istiyoruz” dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan şehrin önünü açma adına önemli sözler aldığını ve bu projeleri önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi.

Kaynak: Haber Merkezi