Saadet Partisi Çaycuma İlçe Başkanlığının olağan kongresi 23 Ocak 2022 Pazar günü Paflagonya Düğün ve Kongre Salonunda gerçekleştirilecek.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın ve Araklı eski Belediye Başkanı Ümit Çelebi'nin katılması beklenen kongreye açık davet yapıldı.

Saadet Partisi Çaycuma İlçe Başkanı Murat Akça partili partisiz herkesi saat 13.30'da başlayacak kongreye davet ederken; "Ülkemizin Saadet Partisi ve Milli Görüş'e olan ihtiyacının farkında olan bir teşkilat olarak, gönül rahatlığı ile ifade ederim ki, insanımızın içinde bulunduğu maddi ve manevi sorunların çözümü Milli Görüş'tedir, Saadet Partisi'ndedir"

52 yıllık siyasal yürüyüşümüzün bütün kodlarını içinde barındıran, geleceğin ihtiyaçlarına her alanda hitap eden, toplumsal olarak tüm kesimlerin sorunlarına her zaman çözümler üreten bir parti olarak vatandaşlarımızla her zaman olduğu gibi bundan sonra da bir arada olacağız.
İnsanımızın umudunun azaldığı şu dönemde, Saadet Partisi olarak kongreye , Yaşanabilir Bir Çaycuma , Yaşanabilir bir Zonguldak , Yaşanabilir bir Türkiye sloganı ile gideceğiz. Gençlerimizin hayallerini, umutlarını ve geleceklerini çağımız koşullarının en iyi standartlarında garanti altına almak hepimizin görevidir, sorumluluğudur. Ülkemizde ancak Saadet Partisi'nin ilkeleri ve programlarıyla yaşanılabilir bir gelecek kurulabileceğine inanıyoruz ve bunu gençlerimize de anlatacağız, sadece gözlerinde umut ışığını parlatmayacağız, biz onlarla birlikte geleceği inşa edeceğiz. Türkiye'nin, "Siyasal hafızası" ile en güncel, en yenilikçi partisi Saadet Partisidir. Milletimizi yoranlar, gelecekte yetki sahibi olamayacaklardır."

"Yeniden Büyük Türkiye" ve "Yaşanabilir Bir Dünya" idealiyle yürüdüğümüz bu yolda, 23 .01. 2022 Pazar günü saat 13:30'da , paflagonya düğün salonu ve kongre merkezi nde yapacağımız 7. Olağan kongremize tüm halkımız davetlidir . Yapılacak kongremizin Partimize, Çaycumamıza , Zonguldağımıza , ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.