BAŞKAN CANER, KOMBİNE KATLARA REKLAM VEREN ÖZTÜRK’E TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNDU

Zonguldakspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner, 2015-2016 sezonunda geçerli olacak kombine kartlar için reklam vererek Kulübe destek sağlayan Öztürk Halıcılık Sahibi Süleyman Öztürk’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

2015-2016 sezonunda lig ve kupa olmak üzere tüm iç saha maçlarında geçerli olacak kombine kartlarının satışı Kulüp tarafından gerçekleştiriyor.

Kombine kartlarına destek veren Öztürk Hacıcılık Sahibi Süleyman Öztürk’e teşekkür eden Başkan Süleyman Caner, ziyarette şu görüşlere yer verdi, “Kulübe gelir sağlamak amacıyla her sezonda başında kombine kart uygulamamız var. Stadyum’la ilgili bazı problemlerimiz var, Valimiz, Emniyet Müdürümüz ve Gençlik Spor Müdürü Stadyumda yeni sezon maçlarının oynanabilmesi için gerekli hassasiyetleri gösteriyorlar. İlk maça nasıl yetiştiririz onun için uğraşıyoruz. Amacımız sahamızda maçlarımızı oynayabilmek. Başarıyı ulaşmak için evimizde oynamak istiyoruz. Bu gelişmeler devam ederken bizde yeni sezon için kombine kartları bastırdık. Kombine kartlarımızın arkasına reklam aldık. Reklam aldığımız firma tarafından kombine kartları finansa ediyoruz.

Zonguldakspor’a katkılarından dolayı Öztürk Halıcılık’a teşekkür ediyorum. Dilerim diğer esnaf arkadaşlarımızda bu şekilde Zonguldakspor’a katkı sağlar. Ne kadar katkı sağlayan fazla olursa başarı o kadar büyük olur.

ÖZTÜRK: KATKIMIZ OLDUYSA NE MUTLU BİZE

Öztürk Halıcılık Sahibi Süleyman Öztürk, Zonguldakspor’un başarıya ulaşması için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini belirterek, “Zonguldakspor bu kentin değeri, bizde Kulübümüze destek vermek istedik. Zonguldakspor’a hayırlı olsun. Eğer biraz katkımız olduysa ne mutlu bize.”

KOMBİNE KARTLARIN SATIŞI BAŞLADI

Zonguldakspor Kulübünün yeni sezon için bastırdığı kombine kartların satışı sürüyor. Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yılmaz, kombine kartını Zonguldakspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner’in elinden aldı.

Editör: Pusula Gazetesi