TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden Zonguldakspor deplasmanda oynayacağı Kırklarelispor maçından iyi sonuç bekliyor. Salı gününden itibaren çalışmalarına Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda devam eden Zonguldakspor hazırlıklarını tamamladı.

Geçtiğimiz hafta Amed Sportif'i uzatmalarda attığı golle deviren kırmızı-lacivertli ekipte moraller üst düzeyde. Zonguldakspor deplasmanda da Kırklarelispor'u devirerek galibiyet serisi yakalamak istiyor.

KAPTAN UMUTLU KONUŞTU

Zonguldakspor takım kaptanı Sinan Ören ise deplasmandan iyi sonuçla döneceklerini belirterek şöyle konuştu: "Takım olarak uyum içinde çalışıyoruz. Bundan sonra daha iyi olacağına inanıyoruz. Amed maçı sonrası şehirdeki insanların bizi motive etmesi çok güzel. Antrenman aralarında boş vakitlerimizde işlerimizi halletmek için çarşıya iniyoruz. İnsanlar Caddede çok olumlu motive edici tepkiler veriyorlar. Takıma destek oluyorlar. Amed Sportif galibiyeti bize büyok moral oldu. Futbolcu arkadaşlarımın ayağına sağlık. Bizi destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Ama bu maç artık geride kaldı. Önümüzde çok zor bir maç daha var. Kırklareli'nin ilk iki maçında aldığı sonuçlar kimseyi yanıltmasın. Zor bir maç olacak. Onlarda kazanıp moral bulmak için oynayacaklar. Biz o zorlu maçtan da puan yada puanlarla döneceğimize inanıyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi