Çaycuma Kent Konseyi Başkanı Tuğrul Dereli, Kadın Meclisi Başkanı Ayla Kalaycı, Yürütme Kurulu Üyeleri Yonca Girgin, Yeliz Alagöz, Nurdan Candan, Seda Uzaldı ve Gülsabah Karail Çaycuma İsmail Hakkı Tonguç İlkokulu, Adaköy İlkokulu ve Hayriye -Hayrullah Saki Anaokulu'na giderek okul müdürleri İbrahim Erman, Ömer Küçük ve Müdür Yardımcısı Şaban Aydın'a ayakkabı ve oyuncakları teslim ettiler.
Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ayla Kalaycı; "Yarının teminatı olan çocuklarımıza yarının gözü ile bakalım ki yarınlarımız aydınlık olsun. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Çocukları sağlıklı ve bilgili yetiştirilmeyen uluslar temeli çürük binalar gibi çabuk yıkılır. Atatürk'ün emanetine sahip çıkmak, bu ülkenin çocuklarına sahip çıkmaktan geçer. Tüm dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan herkese barış getirsin"dedi.
Kent Konseyi Başkanı Tuğrul Dereli ise çalışmalarından dolayı Kadın Meclisi üyelerini tebrik edip, çocukların bayramını kutladı.
Okul yönetimleri 23 Nisan arifesinde ihtiyaç sahibi öğrencileri unutmayan Kent Konseyi üyeleri ve destek veren hayırseverlere teşekkür etmeyi unutmadı.