Pazar günü saat15.00&8217;da Atatürk Stadyumu&8217;nda oynanan karşılaşmada Kemer Gençlikspor ile Polisgücüspor takımları karşı karşıya geldi. Ligin ilk iki haftasında istediği sonuçları alamayan iki ekibini karşı karşıya getiren maçtan gülerek ayrılan taraf İbrahim Ekmekçi yönetimindeki Kemer Gençlikspor oldu.


Mücadeleye oldukça etkili başlayan mavi-beyazlı ekip, ilk dakikalarda öne geçme fırsatını yakalasa da eşitliği bozacak golü bulamadı. İyi başladığı karşılaşmada ilk golü Emre&8217;nin ayağından bulan Kemer Gençlikspor, etkili oyununu öne geçtikten sonra da sürdürmeye devam etti.


Yetenekli futbolcusu Fuat&8217;la 25. dakikada farkı ikiye çıkartan İbrahim Ekmekçi yönetimindeki takım, devreyi de bu skorla tamamlamayı bildi.


Mücadelenin ikinci yarısında savunmayı düşünen ve ilk devrede yakaladığı avantajı korumayı hedefleyen Kemer Gençlikspor, yaptığı sıkı savunmayla skoru korumayı başardı. İleri uçta iyi organize olamayan Polisgücüspor, Kemer Gençlikspor kalesinde tehlikeli pozisyonlar üretemezken, Kemer Gençlikspor ise rakip hücumdayken kaptığı toplarla zaman zaman tehlikeli ataklar üretse de farkı arttıracak golü bulamadı.

Mücadelede başka gol olmayınca Kemer Gençlikspor hanesine üç puanı yazdıran ekip oldu.

Bu skorla Kemer Gençlikspor ligin ilk devresini 4 puanla kapatırken, Polisgücüspor bir puanda kaldı.

Editör: Pusula Gazetesi