İçişleri Bakanlığı tarafından Kilimli Kaymakamlığı görevinden açığa alınan Nevzat Taşdan'ın imam nikahıyla birlikte yaşadığı 43 yaşındaki İran doğumlu Afganistan vatandaşı S.N.'ye Kilimli'de bir telefon bayisinden 8 bin 750 liralık cep telefonu aldığı ve faturasını İlçe Özel İdaresi bütçesinden ödettiği ortaya çıktı.
Açığa alınmasının ardından Kilimli'den ayrılan Kaymakam ve imam nikahlı sevgilisi S.N.'nin, Özel İdare tarafından satın alınan telefonu da götürdükleri ortaya çıktı.
Kilimli Kaymakamlığına vekaleten Bakan Zonguldak Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi olayla ilgili soruşturma başlattı.
Zonguldak'ta sığınmacı olarak bulunan 14 yaşında bir çocuk sahibi olan 43 yaşındaki S.N.'nin Uluslararası Koruma Başvurusu yaptığı ve başvurusunun kabul edildiği öğrenildi.

59 yaşındaki Nevzat Taşdan, 40 yıl önce yaptığı evliliği 11 yıllık sevgilisi S.S. nedeniyle bitirmek istedi.
11 yıl beraber oluğu imam nikahlı sevgilisi S.S.'den 6 ve 10 yaşında iki çocuğu olan Nevzat Taşdan, bu çocukları nüfusuna aldı.
Türk sevgilisinden ayrılan ve çocuklarını yanına alan Nevzat Taşdan, Kilimli Kaymakamlık lojmanının bulunduğu apartmana yerleştirdiği İran doğumlu Afganistan vatandaşı 14 yaşında bir çocuğu olan S.N. adlı kadınla imam nikahı kıymıştı.
Nevzat Taşdan'ın 40 yıldır süren evliliğinden 3 çocuğu bulunuyor.

kaymakam-afgan-sevgilisine-ankarada-bir-daire-hediye-etti
Kaymakam, Afgan sevgilisine Ankara'da bir daire hediye etti