İçişleri Bakanlığı tarafından Kilimli Kaymakamlığı görevinden açığa alınan Nevzat Taşdan'ın 11 yıllık imam nikahlı sevgilisi 42 yaşındaki S. S.'den ayrıldıktan sonra 43 yaşındaki İran doğumlu Afganistan vatandaşı S.N. ile imam nikahı yaşadığı ortaya çıktı.
Zonguldak'ta sığınmacı olarak bulunan 14 yaşında bir çocuk sahibi olan 43 yaşındaki S.N.'nin Uluslararsı Koruma Başvurusu yaptığı ve başvurusunun kabul edildiği öğrenildi.
59 yaşındaki Nevzat Taşdan, 40 yıl önce yaptığı evliliği ilk sevgilisi S.S. nedeniyle bitirmek istedi.
Nevzat Taşdan'ın 40 yıldır süren evliliğinden 3 çocuğu bulunuyor.
11 yıl beraber oluğu imam nikahlı sevgilisi S.S.'den 6 ve 10 yaşında iki çocuğu olan Nevzat Taşdan, bu çocukları nüfusuna aldı.
Türk sevgilisinden ayrılan ve çocuklarını yanına alan Nevzat Taşdan, Kilimli Kaymakamlık lojmanının bulunduğu apartmana yerleştirdiği İran doğumlu Afganistan vatandaşı 14 yaşında bir çocuğu olan kadınla imam nikahı kıydı.
Taşdan, bu Afgan kadını çevresine çocuklarının bakıcısı olarak tanıttı.
Taşdan, Corona Virüsü de bu imam nikahlı sevgilisinden kaptı. Sevgilisi kendisinden önce iyileşip taburcu edilince Nevzat Taşdan yoğun bakımda olduğu Atatürk Devlet Hastanesini birbirine kattı ve tedaviyi reddederek hastaneden çıktı.
SON BOMBA
Aşkından ne yapacağını şaşıran Nevzat Taşdan, Ankara'daki evlerinden birini Afgan sevgilisinin üzerine yaptı.
Taşdan'ın Göç'ten sorumlu Vali Yardımcısı olduğu dönemde tanıdığı İran doğumlu Afganistan vatandaşı S.N.'ye ilk görüşte aşık olduğu iddia edildi.