Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi'nde Zonguldak'ı temsil edecek olan Zonguldak Spor 67 Basketbol Kulübü bir flaş transfere daha imza attı
Kadrosuna 9'ncu oyuncuyu transfer eden kırmızı-lacivertli ekip geçtiğimiz sezon Tarsus Belediyespor'da forma giyen 28 yaşındaki tecrübeli savunmacı Canan Karsavran ile anlaştı.

Canan Karsavran ile anlaştıklarını sosyal medya hesabından duyuran Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü Başkanı Kanat Tan:" Büyük bir transfere daha imza attık. Emeğin başkenti Zonguldak Spor 67 Basketbol takımına hoş geldin Canan Karsavran." İfadelerine yer verdi.
CANAN KARSAVRAN'IN KARİYERİ
İstanbul doğumlu olan 28 yaşındaki tecrübeli savunmacı Canan Karsavran kariyerinde, Orduspor, Anadolu Üniverstesi Spor Kulübü, Nevşehir Üniversitesi Spor Kulübü, Samsun 55 Gençlik spor Kulübü, Urla Beldiyespor, Bayraklı Belediyespor, Gürespor, Bosnaspor, Yolava Vip, Diba Spor Kulübü ve Tarsus Belediyespor'da forma giydi.
İŞTE 9 YENİ TRANSFERİN İSİMLERİ
Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü şuana kadar kadrosuna Merve Usal, Şevval Oyan, Mihrace Buğdaycı, Neslihan Külekçi, Nisa Işık, Ayşe Kadın Gülen, Janset Büşra Sayım, Ebru Ağar'ı katarken, Canan Karsavran