KARAELMAS MENSUPLARI &[#]8216;YEDİGÖLLER&[#]8217;E HAYRAN KALDI

Karaelmas Mensupları Tasarruf Sandığı üyeleri Yedigöller Milli Parkı&[#]8217;na düzenlenen kaynaşma gezisinde farklı bir hafta sonu geçirdi.

Türkiye Taş Kömürü Genel Müdürlüğü ve Müesseselerde görev yapan üyelerin aileleriyle birlikte katıldığı gezi oldukça eğlenceli geçti.

Karaelmas Mensupları Tasarruf Sandığı Başkanı İsmail Hakkı Güven, Yönetimi Kurulu üyeleri Feti Özger, Orhan On , Ediz İz, Satı Kalaycı, Sebahattin Balkuz, Hüseyin Yakut, tarafından organize edilen Yedigöller gezisi geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirildi.

Otobüslerle sabah saatlerinde Bolu&[#]8217;ya hareket eden kafile, ilk olarak Mengen&[#]8217;de Sahil Restoran&[#]8217;da sabah kahvaltısı yaptı. Uzun bir yolculuktan sonra Yedi Göllere ulaşan Sandık üyeleri ve aileleri, essiz doğa güzelliklerinin tadını çıkardı. Katılımcılar ülkemizin essiz güzelleri arasında bulunan Milli parkta birbirinden güzel set göllerde ve şelalelerde bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Sandık yönetimi, geziye katılan 300&[#]8217;e yakın kişiye kavurma, pilav ve tatlı ikram etti.

BAYKAN GÜVEN: SOSYAL DAYANIŞMA ADINA HİZMET VERİYORUZ

Karaelmas Mensupları Tasarruf Sandığı Başkanı İsmail Hakkı Güven, geziyle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, &[#]8220;Yedigölleri tanıtma, üyelerimin kaynaşması, birbirlerini tanıma ve dayanışma amacıyla Yönetim olarak bu geziyi düzenledik. Sandığımız sosyal dayanışma adına hizmet veriyor üyelerine, ayrıca herkes yıllık olarak birikimlerini ayrıkları zaman yardım olarak geri dönüşü var. Emekli Sandığına tabi çalışanlar Kurumda 25 senenin karşılığında 25 bin TL para ödenmektedir. Tam adına yakışır bir Yardımlaşma sandığı. Üyelerimizle birlikte zaman zaman kahvaltılarda buluşuyoruz, ilk kez böyle bir gezi tertip ettik. Herkes çok memnun kaldı, önümüzdeki zamanlarda bölgemizin essiz doğa güzelliklerine geziler düzenlemeye devam edeceğiz.&[#]8221;

Editör: Pusula Gazetesi