Din görevlilerine yaptığı projeleri anlatan Kantarcı; "Biten projeleri görüp yaşıyorsunuz. En önemlisi imar ile ilgili yaptığımız değişikliklerdir. Çaycuma'da yaşam kalitesi yükseldi. Bir hizmet yapıldığı zaman arkasından başka bir ihtiyaç doğuyor. Çok güzel şeyler oluyor. Herkesin bunları sahip çıkması istiyorum. Bizden sonra gelenlerin bunları korumasını arzu ediyorum. Bu dönem tekrar adaylarımı kabul etmemin ana sebebi bu oturuşları seyretmekti.

Geçen dönem bir merkez camii sözü vermiştim. Şu anda 10 dönüm alanın içine yapılacak külliyenin her şeyini hallettik. Onun dışında da 4 tane daha cami gündemimizdedir. Kentin bütün fonksiyonlarını düşünmek Belediye Başkanının işi. Farklı yapıdaki her insanın ihtiyacını düşünmek Belediye Başkanın işi. İnsanları mutlu bir şekilde yaşamasını sağlamakta bizim işimiz. Sizlerden külliye projesine destek vermenizi istiyorum"diye konuştu.

Belediyeye yaptığı çalışmalar için teşekkür eden sendika üyeleri; "Çaycuma'mız giderek gelişiyor. TOKİ'nin yapılması da bizleri mutlu etti. Kömür madeni içindeyiz. Ama kömürü en pahalı kullanan biziz. Irmağın kenarında olduğumuzu halde su sorunu yaşıyoruz. Bununla ilgili çalışmalarınızı merak ediyoruz. Çaycuma'da bir çok 'yapılamaz' denilen hizmet gerçekleşti. Pazaryeri taşındı, kargolar, oto galeriler bir araya toplandı"diyerek alkolü mekanların İstasyon Mahallesi'nden taşınmasının gündemde olup olmadığını sordular.

Sadece bu yıl Ağustos ayında su sıkıntısı yaşadıklarını belirten Başkan Kantarcı, aşırı kuraklık ve sedde inşaatından dolayı kuyu seviyelerin azaldığını söyledi. Göreve geldiklerinde su depolarında iyileştirme yaptıklarını söyleyen Başkan Kantarcı, yeni açılan keson kuyu ile birlikte ilçede su sorunun bulunmadığını söyledi. Kantarcı, alkollü mekanlarının bir arada toplanması için yeni dönemde bir projesi olduğunu belitti.

Editör: Pusula Gazetesi