AK Parti'den yeniden Belediye Başkanı seçilen Kamil Altun, 4 bin  kişiye iftar verdi. 31 Mart yerel seçimlerinden sonra halka teşekkür etmek için iftar programı düzenleyen Kamil Altun "Kilimli'nin evladına sahip çıktınız, teşekkür ediyorum" dedi.

Kilimli Meydanı'nda yapılan iftar programına Kaymakam Necdet Özdemir, ilçe protokolü, daire müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. 

I M G 20240406 W A0059I M G 20240406 W A0057Kamil Altun, iftarda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Ekibimizle aslında seçimlerden önce bir karar vermiştik. Rabb'im nasip Kıymetli hemşehrilerim. Bizlere gerekli görevi verirseniz, seçim zaferi kazandığımızda büyük bir iftar düzenleyeceğimizi planlamıştık. Çok şükür Rabb'im nasip etti. Sizler de bu genç kardeşinize, evladınıza, arkadaşınıza, dostunuza sahip çıktınız. Ve Kilimli'de tüm mahallelerde ikinci kez tüm mahallelerde birinci çıkarak şahsıma bu göreve layık gördünüz. Hepinize teşekkür Hepinizden Allah razı olsun. Bugün seçim gününden sonra gerçekten çok daha mutluyum. Şöyle bakıyorum bu ortamları özlemişiz. Bu birlikteliği özlemişiz. Bazılarını Hepimizin Ramazan'ı mübarek olsun. Kadir gecemiz dündü. Geçirdik. Dualarımız kabul olsun. Tuttuğumuz oruçlar kabul et olsun inşallah. Bu evladınıza, bu kardeşinize Sahip çıktınız. Önümüzdeki dönem göreceksiniz ki bu arkadaşınız, bu evladınız bu ilçede gerçekten çok iyi hizmetler yapacak. Bugünleri asla unutmayacak buna emin olabilirsiniz. Hepinize teşekkür ediyorum. Hepinize hayırlı akşamlar. İyi iftarlar." 

Kilimli Sahili'nde bulunan cesedin kimliği belli oldu Kilimli Sahili'nde bulunan cesedin kimliği belli oldu

Muhabir: Öznur Güneş