Tarihi antik kentleri, koyları ve plajları, farklı birçok aktivite olanakları ve kendine özgü ve lezzetli yemek çeşitleriyle tatilinizin her anından büyük bir keyif alacağınız Kalkan merkez sizi bekliyor.

Kalkan'ın Lezzetlerini Denemeden Gitmeyin!

Bir Akdeniz beldesi olarak Kalkan'ın deniz mahsulü ürünlerini mutlaka denemelisiniz. Bu konuda zengin bir kültüre sahiptir. Balık köftesi, balık çorbası, ahtapot salatası, karides salatası, karidesli börek, kalamar gibi ürünleri denemeniz gereken lezzetler arasındadır. Soğuk meze çeşitleri, enginar salatası, kabak çiçeği dolması ve keçi peynirli pancar dolması Akdeniz mutfağını yeni tanıyanlar Kalkan'da değişik bir lezzet yelpazesi tadabileceksiniz. Gerek restoranları gerek sokakları bir bütün olarak size Akdeniz ruhunu yaşatacak.

Hangi Aktiviteler Yapılır?

Aktivite konusunda Kalkan oldukça fazla seçenek sunar. Kültürel geziler yapmak için turlara katılabilir, birbirinden güzel plajları ve koyları gezmek için tekne turlarına katılabilirsiniz. Ringo, su kayağı, jet ski, deniz kanosu, rafting gibi su sporlarını yapabilirsiniz. Adrenalin tutkunuysanız yamaç paraşütü gibi aktivitelere katılabilirsiniz. Su altı dalışı yaparak suyun altını deneyimleyip harika fotoğraflar çektirebilirsiniz. Patara plajında at ve atv turlarına katılıp kum tepelerini aşarak maceraya ve adrenaline doyabilirsiniz. Jeep safarileriyle Kalkan'ı keşfedebilirsiniz. Belirli güzergahlarda molalar verip doğayı yaşadığınız bir trekking yaparak güneşin doğuşunu ve batışının eşsiz güzelliğine şahitlik edebilirsiniz.

Kalkan'da Villa Kiralamak İster Misiniz?

Kalkan'ın birbirinden güzel plajları ve muhteşem doğal ve tarihi güzellikleri sizi kendine çekiyor. Bu eşsiz doğada ailenizle, sevgilinizle veya arkadaş grubunuzla eşsiz bir tatil fırsatı yakalamak isterseniz Kalkan kiralık villa tam sizin aradığınız konaklama türüdür. Tertemiz doğanın içinde deniz ve doğa manzaralı birbirinden güzel ve farklı seçeneği bulunan gönül rahatlığıyla kiralayabileceğiniz Kalkan villa arzu ettiğiniz tatili sizi sunacak. Dinamik, güler yüzlü ve alanında uzman ekibiyle Villa Reyonu ailesi güvencesiyle misafirlerine hizmet vermeye devam ediyor. Detayları ve fiyat avantajlarını incelemek için Villa Reyonu adresini ziyaret edebilirsiniz.