Zonguldak’ta çeşitli üst düzey takımların kalesini koruyan ve bugüne kadar oynadığı takımların birçoğunda şampiyonluk yaşayan ve yaptığı kritik kurtarışlarla şampiyonluklarda büyük pay sahibi olan Kader Boz, bu yıl da Gökçebeyspor’un kalesini koruyor.

3 MAÇTA GOL YEMEYEN TEK KALECİ

Deplasmanlı Süper Amatör Lig’de üçüncü hafta geride kalırken, Kaleci Kader gol yemeyen tek kaleci konumunda…Gökçebeyspor formasıyla Çaycumaspor, Kilimli Belediyespor ve on olarak Ontemmuzspor’a karşı forma giyen Kader, kalesini gole kapatırken, alınan 2 galibiyet, 1 beraberlikte büyük pay sahibi.

TAKIMI GOL SORUNU YAŞIYOR

Gökçebeyspor, oynadığı 3 maçta 2 gol atıp, kalesinde gol görmezken, mavi-beyazlı ekibin gol yollarında etkisiz kaldığı gözleniyor. Defans hattı ve kalesini sağlama alan Gökçeyespor’da alınan başarılı sonuçlarda kaleci Kader, bir numara olarak gösteriliyor.

RAKİPLERİN YEDİĞİ GOLLER

Lider Devrek Belediyespor2, Alaplı Belediyespor2, Kilimli Belediyespor1, Bayatspor 5, Çaycumaspor 3, Kepezspor 3, Akınspor 5, Ontemmuzspor 4, ÇATES Işıkspor 8, Zonguldak Belediyespor 5 veİhsaniyespor 7 gol yedi.

Editör: Pusula Gazetesi